Sauna Veluwe

Wil je eens heerlijk een dag ontspannen? Dan biedt sauna- en wellnessresort Thermen Soesterberg naast de Veluwe uitkomst. Het resort is gelegen in het bosrijke gebied naast de Veluwe, waardoor de omgeving zelf al rust uitstraalt. Daarbij beschikken wij over een schitterend en divers aanbod van faciliteiten, waardoor u helemaal ontspannen zult raken.

Ben je op zoek naar onze speciale sauna aanbiedingen? Geniet van een dagje ontspannen in ons wellness resort met onze mooie kortingsacties!

SAUNAFACILITEITEN NAAST DE VELUWE

Bezoek je Thermen Soesterberg, dan heb je een ruime keuze aan verschillende sauna’s, elk met hun eigen eigenschappen. Voor iedereen wat wils, dus ook voor jou. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze prachtige Panoramasauna of het  schitterende Saltarium. Ook hebben wij verschillende baden voor u tot beschikking, zoals onze natuurlijke zwemvijver, dompelbaden of voetenbaden. Tot slot kunt u vrij gebruik maken van onze rustruimtes, zodat u volledig ontspannen raakt.

Niet alleen zijn onze faciliteiten uitstekend, maar ook onze opgietingen en rituelen zijn zeker het bezoeken waard. Onze saunameesters staan klaar om meerdere keren per dag hun kunsten te laten zien. Deze opgietingen en rituelen bieden we ook nog eens kosteloos aan aan de gasten van ons resort.

Wilt u naast Thermen Soesterberg ook de omgeving van de Veluwe eens verkennen? Boek dan een van de kamers ons naastgelegen hotel. Dan heeft u een dag om het resort te bezoeken en een andere dag om bijvoorbeeld de vele leuke dorpjes op de Veluwe te verkennen. Uitstekend om bijvoorbeeld eens een heel weekend te genieten. Bekijk snel onze hotelarrangementen.

ROUTE VELUWE NAAR SAUNA THERMEN SOESTERBERG:

Wil je de route bepalen vanaf de Veluwe naar sauna Thermen Soesterberg? Plan HIER uw route!

Komt u met het openbaar vervoer? Kijk dan HIER hoe laat de bussen van en naar het resort vertrekken.

Maak een keuze.