NL

Sauna Utrecht

SAUNA IN DE BUURT VAN UTRECHT

  • Sauna op slechts 20 minuten van Utrecht
  • Eerste Sauna Theater van NL
  • 16 Sauna faciliteiten!

Wil je eens heerlijk een dag ontspannen? Dan biedt sauna- en wellnessresort Thermen Soesterberg bij Utrecht uitkomst. Het resort is gelegen in het bosrijke gebied aan de rand van Utrecht, waardoor de omgeving zelf al rust uitstraalt. Daarbij beschikken wij over een schitterend en divers aanbod van faciliteiten, waardoor je helemaal ontspannen raakt.

Ben je op zoek naar onze speciale sauna kortingen? Geniet van een dagje ontspannen in ons wellness resort met onze mooie kortingsacties!

 

SAUNAFACILITEITEN THERMEN SOESTERBERG

Bezoek je Thermen Soesterberg, dan heb je een ruime keuze aan verschillende sauna‚Äôs, elk met hun eigen eigenschappen. Voor iedereen wat wils, dus ook voor jou. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze prachtige Panoramasauna of de schitterende Kristal sauna. Ook hebben wij verschillende baden, zoals onze natuurlijke zwemvijver, dompelbaden of voetenbaden. Tot slot kun je heerlijk wegdromen in onze rustruimtes, zodat je echt volledig ontspannen raakt.

Niet alleen zijn onze faciliteiten uitstekend, ook onze opgietingen en rituelen zijn zeker het bezoeken waard. Onze saunameesters staan klaar om meerdere keren per dag hun kunsten te laten zien. Deze opgietingen en rituelen bieden we ook nog eens kosteloos aan aan de gasten van ons resort.

Wil je naast Thermen Soesterberg ook de omgeving van Utrecht eens verkennen? Boek dan een van de kamers ons naastgelegen hotel. Dan heb je een dag om het resort te bezoeken en een andere dag om bijvoorbeeld Utrecht te verkennen. Uitstekend om bijvoorbeeld eens een heel weekend te genieten.

ROUTE UTRECHT NAAR SAUNA THERMEN SOESTERBERG:

Wilt je de route bepalen vanaf Utrecht naar sauna Thermen Soesterberg? Plan HIER je route!

Komt je met het openbaar vervoer? Kijk dan HIER hoe laat de bussen van en naar het resort vertrekken.

DIRECT RESERVEREN

Maak een keuze.