reserveer direct
sauna entree Arrangement
NL

Sauna Houten

SAUNA HOUTEN

  • Sauna op slechts 20 minuten van Houten
  • Eerste Sauna Theater van Europa
  • 16 Sauna faciliteiten!

Wilt u eens heerlijk een dag ontspannen? Dan biedt sauna- en wellnessresort Thermen Soesterberg nabij Houten uitkomst. Het resort is gelegen in het bosrijke gebied aan de rand van Utrecht, dat zorgt voor een natuurlijke en rustgevende ervaring. Daarbij beschikken wij over een schitterend en divers aanbod van faciliteiten, waardoor u volledig zult ontspannen.

Bent u op zoek naar onze speciale sauna aanbiedingen? Geniet van een dagje wellness in ons wellness resort met onze mooie kortingsacties!

Verbergen

SAUNAFACILITEITEN THERMEN SOESTERBERG

Wanneer u Thermen Soesterberg bezoekt, heeft u een ruime keuze aan verschillende sauna‚Äôs, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Zo kunt u genieten van sauna's die van temperatuur en beleving verschillen. Dit maakt uw saunabezoek altijd aangenaam en passend, of u nu een ervaren sauna bezoeker bent of niet. Naast de vele sauna's hebben wij ook verschillende baden voor u tot beschikking, zoals onze natuurlijke zwemvijver, dompelbaden of voetenbaden. En u kunt uiteraard ook vrij gebruik maken van onze rustruimtes, zodat u volledig ontspannen raakt.

Niet alleen zijn onze faciliteiten uitstekend, maar ook onze opgietingen en rituelen zijn absoluut het bezoeken waard. Onze saunameesters staan klaar om meerdere keren per dag hun kunsten te laten zien. Deze opgietingen en rituelen bieden we ook nog eens kosteloos aan onze gasten.

Wilt u naast Thermen Soesterberg ook de omgeving van Houten verkennen? Boek dan een van de kamers ons naastgelegen hotel. Dan heeft u een dag om het resort te bezoeken en een andere dag om bijvoorbeeld Houten te verkennen. Wij bevelen u het Oude Dorp aan om eens te bezoeken.

ROUTE HOUTEN NAAR SAUNA THERMEN SOESTERBERG:

Wilt u de route bepalen vanaf Houten naar sauna Thermen Soesterberg? Plan HIER uw route!

Komt u met het openbaar vervoer? Kijk dan HIER hoe laat de bussen van en naar het resort vertrekken.

DIRECT RESERVEREN

Maak een keuze.