NL

Sauna aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug

  • Sauna op slechts 10 km van Utrechtse Heuvelrug
  • Eerste Sauna Theater van Europa
  • 16 Sauna faciliteiten!

Heeft u behoefte aan een dag volledig ontspannen? Dan biedt sauna- en wellnessresort Thermen Soesterberg aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug uitkomst. Het resort is gelegen in het bosrijke gebied aan de rand van Utrecht, waardoor de omgeving zelf al rust uitstraalt. Ons schitterend en divers aanbod van faciliteiten, zorgen voor optimale ontspanning en comfort. 

Bent u op zoek naar onze speciale sauna aanbiedingen? Geniet van een dagje ontspannen in ons wellness resort met onze mooie kortingsacties!

Verbergen

SAUNAFACILITEITEN THERMEN SOESTERBERG

Bij Thermen Soesterberg heeft u een ruime keuze aan verschillende sauna‚Äôs. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze prachtige Panoramasauna of de schitterende Bio sauna. Ook hebben wij verschillende baden voor u tot beschikking, zoals onze natuurlijke zwemvijver, dompelbaden of voetenbaden. Bovendien kunt u vrij gebruik maken van onze rustruimtes, zodat u volledig ontspannen raakt.

Niet alleen zijn onze faciliteiten uitstekend, maar ook onze opgietingen en rituelen zijn zeker het bezoeken waard. Onze saunameesters staan klaar om meerdere keren per dag hun kunsten te laten zien. Deze opgietingen en rituelen bieden we ook nog eens kosteloos aan aan de gasten van ons resort.

Wilt u naast Thermen Soesterberg ook de Utrechtse Heuvelrug eens verkennen? Er zijn voldoende leuke en mooie plekken om te bezoeken. Wat dacht u van Fort Rhijnauwen, Amelisweerd of Nationaal Monument Kamp Amersfoort. 

ROUTE SAUNA THERMEN SOESTERBERG NAAR UTRECHTSE HEUVELRUG

Wilt u de route bepalen vanaf Utrecht naar sauna Thermen Soesterberg? Plan HIER uw route!

Komt u met het openbaar vervoer? Kijk dan HIER hoe laat de bussen van en naar het resort vertrekken.

DIRECT RESERVEREN

Maak een keuze.