Webshop

Thermen Soesterberg zoekt talent!

We zoeken collega's. Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

We zijn geopend!

Geniet weer van alle saunafaciliteiten.

Geweldig wellnessnieuws: Onze sauna’s zijn weer open en dat betekent dat je weer kunt genieten van onze Panoramasauna, de Rozensauna, onze Kruidensauna, de nieuwe menukaart in onze restaurants én nog veel meer... Alle wellness weer open, voor jou. Wanneer kom jij weer genieten? Alles vraagt aandacht, jij verdient het nu.

Laat je omarmen door de warmte van onze sauna’s

Kom weer puur genieten

Weldadige warmte, diepe ontspanning. Thermen Soesterberg is weer geopend. Omdat het mag, maar vooral omdat het goed is voor jou. Sterker nog, je hebt het nodig. En verdiend…

Geniet weer van pure wellness. Ga voor de zuivere lucht in onze Zoutsteensauna, voor verse kruiden en heerlijke geuren in onze Kruidensauna of voor het weidse uitzicht in onze Panoramasauna

Extra fijn; we laten nu minder gasten toe, waardoor jij als gast nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen. Onze deuren zijn weer open, met alle aandacht voor jou!

Reserveer direct

Goed én gezond voor jou!

In alles waar we niet aan toe komen, komen we vooral niet toe aan onszelf. Hoogste tijd om even aan jezelf te denken. En aan je gezondheid. Want onze sauna’s zijn naast heerlijk ontspannend óók nog eens zuiverend en helend. Wil je juist nú je weerstand verhogen, je immuunsysteem versterken en ontspannen op een veilige plek? Gun jezelf dan één of meerdere saunagangen. Het zal je goed doen, dat beloven we je.

Want wist je bijvoorbeeld dat…

✓ Wanneer je regelmatig de sauna bezoekt, je minder vatbaar bent voor ziektes en (griep)virussen.

✓ Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat het COVID-19 virus in activiteit afneemt bij een temperatuur tussen de 40-60 graden.

✓ Een dagje sauna voor zo’n ontspannen gevoel zorgt, dat je het gevoel hebt een week op vakantie te zijn geweest.

✓ De lichaamseigen stof ‘Serotonine’ toeneemt in het bloed tijdens een dagje sauna. Deze stof zorgt dat je je vrolijk, gelukkig én relaxt voelt.

Lees alle gezondheidsvoordelen

Fijn om te weten:

Je begrijpt dat we achter de schermen hard aan de slag zijn gegaan om jou als gast, maar ook onze medewerkers, een veilige plek te kunnen bieden. Met inachtneming van de regels, maken we er samen een veilig én ontspannen verblijf van!

  • We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om je entree bij ons te reserveren.

  • Het dragen van een mondkapje is verplicht bij verplaatsing in onze binnenruimtes, zoals in onze receptiehal of beautycentrum. Buiten hoef je geen mondkapje te dragen. Ook in onze baden, tijdens een beautybehandeling, in onze tuin, zittend in ons restaurant en in onze sauna’s hoef je ook geen mondkapje te dragen.

  • Onze restaurants en terrassen zijn geopend voor een heerlijk verfrissend drankje, lekkere lunch of uitgebreid diner.

  • Iedere dinsdag is het bij ons badkledingdag. Op deze dag is het verplicht om badkleding te dragen, terwijl het op andere dagen juist niet is toegestaan.

Bekijk onze maatregelen

Onze maatregelen

Benieuwd hoe jouw dagje sauna er in deze tijd uit ziet en weten waar je rekening mee moet houden? Lees het hier.

Bekijk meer

Geef ontspanning cadeau

Het mooiste cadeau in deze tijd. Gun diegene die jij liefhebt óók wat meer ontspanning. En tijd voor zichzelf.

Onze cadeaubon

Maak een keuze.