NL

Sauna Amersfoort

SAUNAFACILITEITEN NAAST AMERSFOORT

Bezoekt u Thermen Soesterberg, dan heeft u een ruime keuze uit 16 verschillende sauna‚Äôs, elk met hun eigen eigenschappen. Voor iedereen wat wils, dus ook voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze prachtige Panoramasauna of de schitterende Bio sauna. Ook hebben wij verschillende baden voor u tot beschikking, zoals onze natuurlijke zwemvijver, dompelbaden of voetenbaden. Tot slot kunt u vrij gebruik maken van onze rustruimtes, zodat u volledig ontspannen raakt.

Niet alleen zijn onze faciliteiten uitstekend, maar ook onze opgietingen en rituelen zijn zeker het bezoeken waard. Onze saunameesters staan klaar om meerdere keren per dag hun kunsten te laten zien. Voor deze opgietingen en rituelen betaalt u geen extra toelage.

Wilt u naast Thermen Soesterberg ook de omgeving van Amersfoort eens verkennen? Boek dan een van de kamers ons naastgelegen hotel. Dan heeft u een dag om het resort te bezoeken en een andere dag om bijvoorbeeld het Nationaal Militair Museum te bezoeken. Uitstekend om bijvoorbeeld eens een heel weekend te genieten. Bekijk snel onze hotelarrangementen.

ROUTE AMERSFOORT NAAR SAUNA THERMEN SOESTERBERG:

Wilt u de route bepalen vanaf Amersfoort naar sauna Thermen Soesterberg? Plan HIER uw route!

Komt u met het openbaar vervoer? Kijk dan HIER hoe laat de bussen van en naar het resort vertrekken.

DIRECT RESERVEREN

Maak een keuze.