Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

bekijk meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Baden arrangement
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Samen genieten

Luxe box (incl. sauna voor 2) slechts €59,-

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Weten dat je straks een hele dag samen kunt genieten van onze sauna’s, baden en het heerlijke belevenisprogramma. Wie wil dat nú niet?

Twee sauna entree cadeaubonnen t.w.v. €79
Geldig t/m 31 mei 2023
Twee luxe BABOR gezichtsproducten
Verpakt in een stijlvolle, luxe cadeauverpakking

Nu voor slechts € 59,-
(Excl. verzendkosten)

Sauna voor twee, da’s dubbel genieten!

Even weer alle tijd voor én met elkaar. Samen zijn, júist nu zo belangrijk! Wat gaan jullie samen beleven..?

  • Kijk uit naar een ontspannen dag samen in onze weldadige sauna's en baden (óf ontdek de wereld van Thermen Bussloo, Thermen Berendonck of Thermen Bad Nieuweschans, want de cadeaubonnen zijn inwisselbaar bij al onze resorts!)

  • En, relax! Want je hebt ruim de tijd om jullie datum te plannen; de cadeaubonnen zijn maar liefst twee jaar geldig (t/m 31 mei 2023!)

  • Ook fijn? Bestel je 'm nu, dan heb je langer de tijd voor een heerlijk vooruitzicht. Met onze luxe BABOR gezichtsproducten en fijne oefeningen en tips voor ontspanmomenten thuis komt dat helemaal goed!

Direct bestellen

Verpakt in een luxe cadeaubox

Iemand verrassen? Jouw ‘sauna voor twee’ wordt door ons ingepakt in een stijlvolle én luxe cadeauverpakking.* En, om het wachten op een heerlijke dag ontspanning nóg fijner te maken, geven we je ook nog eens twee luxe BABOR gezichtsproducten (t.w.v. 19,90 p.st.) cadeau! Ideaal als je iemand wilt verrassen, maar natuurlijk ook fijn voor jezelf!

Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen? Ook dat kan! Om jouw mooie woorden te delen, sturen we een handgeschreven kaartje mee. Naar jouw adres óf direct naar het adres van de ontvanger.

*de luxe cadeauverpakking krijg je van ons, de verzendkosten zijn wel voor eigen rekening ( á €5,95)

 

Bestel nu

Cadeautip voor Moederdag!

Alle moeders verdienen toch een extraatje? En zeker nu! Gewoon omdat ze altijd voor je klaar staat, omdat je zo trots op haar bent, omdat je haar dit jaar misschien minder hebt kunnen zien óf omdat ze thuis júist alle ballen omhoog wist te houden. Thuiswerken, eten koken, helpen met huiswerk....

Vertel je moeder hoeveel ze voor je betekent. In de vorm van een bijzonder ontspannen cadeau. Maak Moederdag dit jaar extra bijzonder én leg haar in de watten met een ‘sauna voor twee’ in een luxe cadeaubox. Een fijne verrassing om te koesteren!

Ps: een ‘sauna voor twee’ is een geschenk voor twee personen…Mooi meegenomen, want daar profiteer je zelf misschien ook wel van ;). 

Geef cadeau!

Tijd voor jezelf

Samen genieten is fijn, maar een me-time momentje ook. Geef jezelf een heerlijke douchegel of body crème cadeau!

naar de webshop

Ontspanning bij je thuis

Praktische tips, video’s met oefeningen, meditaties, heerlijke en gezonde recepten en meer… voor ontspanning thuis!

bekijk meer

Maak een keuze.