Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

bekijk meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Losse beautybehandeling
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Wij zijn gesloten t/m 19 januari 2021

Het afgelopen jaar hebben wij er alles aan gedaan om ons resort open te kunnen houden, zodat u kon blijven ontspannen en goed voor uzelf en uw gezondheid kon blijven zorgen. Het was lastig voor onze Quality Wellnessresorts familie en toch was onze wil – om positieve energie door te geven en bij te dragen aan uw gezondheid en ontspanning- altijd nog sterker dan de onzekerheid die ook bij onze familie en medewerkers heerste. Dit bijzondere jaar wordt helaas ook op een bijzondere manier afgesloten. Want, we zijn nu genoodzaakt om de deuren van ons resort tijdelijk te sluiten en ons resort is tot zeker 20 januari gesloten.

Allereerst zijn wij ontzettend dankbaar voor het feit dat u al jarenlang een trouwe bezoeker bent van ons resort en hopen wij u ook in de toekomst te kunnen blijven verwelkomen. Helaas, kunnen wij op dit moment niet inschatten in welke vorm ons resort in het nieuwe jaar weer opent én kunnen wij niet langer voldoen aan het verlenen van de service die hoort bij het oorspronkelijke product Wellnesscard. 

Dit betekent concreet dat wij noodgedwongen vanaf heden géén Wellnesscard-abonnementen meer aanbieden in de huidige vorm en dat uw abonnement stopt. De huidige Wellnesscard-incasso’s zullen per direct worden stopgezet. Uw incasso van december wordt dan ook teruggestort voor de dagen waarop u geen bezoek heeft kunnen brengen aan ons resort.

Deze uitzonderlijke situatie vraagt veel van ons allemaal. Maar, we weten ook dat deze periode weer over gaat en we straks weer voor u klaarstaan als nooit tevoren. Wij kunnen ons voorstellen dat u in de toekomst graag gebruik blijft maken van onze heerlijke wellnessfaciliteiten. En dat u in het nieuwe jaar zéker aan uw gezondheid wilt blijven werken. Wij willen natuurlijk óók weer klaarstaan voor u en momenteel beraden wij ons over mogelijke alternatieven, zodat u in de toekomst gebruik kunt blijven maken van onze faciliteiten. Zodra wij meer duidelijkheid hebben, zullen wij u hier dan ook zo snel mogelijk over informeren.

Voor nu wensen wij u veel sterkte en gezondheid toe. We vertrouwen erop u in het nieuwe jaar snel weer te mogen verwelkomen. Draag ondertussen zorg voor elkaar, blijf gezond én maak er – ondanks alle maatregelen – mooie en hartverwarmende feestdagen van!

Met vriendelijke groet,
Thermen Soesterberg

Geef rust cadeau!

Júist in dit bijzondere jaar, waarin je je vrienden en familie minder vaak hebt kunnen zien dan normaal.

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Maak een keuze.