Reserveren
NL

Aangenaam

Familiebedrijf Quality Wellnessresorts

Wist je dat Thermen Bussloo en Thermen Soesterberg zusjes zijn? En hoewel beide resorts van elkaar verschillen in sfeer en belevingen, hebben ze ook veel gemeen. Juist omdat het Quality Wellnessresorts zijn.

traditionele zeepbehandeling

Ontspannen en genieten...

...dat doe je in al onze resorts. Wat Quality Wellnessresorts onderscheidt en uniek maakt? Wij willen verwennen, verrassen en inspireren. Positieve energie doorgeven aan onze gasten - aan jou dus - en aan de wereld om ons heen. Zodat iedereen die ons bezoekt weer een beetje blijer en gezonder naar huis gaat.

Oh, en voordat we het vergeten: medio 2019 opent er nóg een Quality Wellnessresort haar deuren. Thermen Berendonck. Net zo uniek, net zo verrassend, net zo aangenaam.

Zet alvast in je agenda: genieten in Berendonck!

Ontdek onze sauna's

Rust, aandacht en gastvrijheid

Dat jij je gelukkiger, gezonder en meer in balans voelt na een dag bij ons, dat is ons doel. Dat bereiken wij door bij alles wat we in onze resorts bieden dicht bij de oorsprong te blijven.

Zo kiezen we voor de meest authentieke wellness en voor de puurste voeding, of zoals wij het noemen wellnessfood. Het fijnste en beste, voor jou.

Ook natuur, cultuur en de wereld om ons heen zien wij als bronnen van inspiratie en energie. In Thermen Soesterberg ervaar je de natuur in elke sauna of behandeling. En in Thermen Bussloo beleef je wellnessrituelen en gebruiken van over de hele wereld.

Wat je in ál onze resorts mag verwachten zijn rust, aandacht en gastvrijheid. In de puurste vorm.

 

Quotes

Maak een keuze.