Webshop
Ervaar de show & warmte | Saunatheater | Thermen Soesterberg

Aufguss WK afterparty

Eén week, vanaf 23 okt t/m 30 okt, gevuld met ’s werelds beste saunameesters (top 10 van de wereld), verrassende thema’s en natuurlijk: de allerbeste opgietshows!

Kom jij het ervaren?

bekijk direct

Kontakt der Kontinenten

Boek je een hotelkamer op loopafstand van de Thermen.

bekijk meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Familiebedrijf Quality Wellnessresorts

Wist je dat Thermen Soesterberg onderdeel is van een hartverwarmende wellnessfamilie? Samen met Thermen Bussloo, Thermen Berendonck en Thermen Bad Nieuweschans zijn wij familiebedrijf Quality Wellnessresorts.

Hoewel al onze resorts van elkaar verschillen in sfeer en belevingen, hebben ze ook veel gemeen. Juist omdat het Quality Wellnessresorts zijn.

Traditionele hamamritueel | Thermen Soesterberg

Ontspannen en genieten...

… dat doe je in al onze resorts. Je komt immers bij ons om alledag voor even los te laten. Wat Quality Wellnessresorts zo anders en uniek maakt?

Wij verwennen, verrassen en inspireren. Geven positieve energie door aan onze gasten - aan jou dus - en aan de wereld om ons heen. Zodat iedereen die ons bezoekt een beetje blijer en gezonder naar huis gaat.

Dat jij je gelukkiger en meer in balans voelt na een dag bij ons, dat is ons doel. En dat bereiken we door dicht bij de oorsprong te blijven. In alles wat we jou bieden.

Aardesauna | Sauna | Thermen Soesterberg

Rust, aandacht en gastvrijheid

Bij Quality Wellnessresorts kiezen we voor de meest authentieke wellness en voor de puurste voeding, of zoals wij het noemen wellnessfood. Het fijnste en beste, voor jou.

Hier in Thermen Soesterberg ervaar je de natuur in elke sauna en behandeling. Laat je vooral ook eens verrassen en verwonderen in de andere resorts.

In Thermen Bussloo beleef je wellness rituelen van over de hele wereld. In Thermen Berendonck nemen we je mee in de wereld van Duizend-en-een-nacht. En in Thermen Bad Nieuweschans ervaar je de heilzame kracht van thermaal bronwater.

Wat je in ál onze resorts mag verwachten zijn rust, aandacht en gastvrijheid. In de puurste vorm.

Quotes

Maak een keuze.