Reserveren

De tuinen


Geniet van de natuur en de rust die ze brengt

Alles wat je in Thermen Soesterberg ervaart, is geïnspireerd op wat zintuigen prikkelt en op het goede uit de natuur. We liggen midden in een dichtbegroeid, bosrijk stukje Nederland. Dat zorgt voor een heerlijke rust. Dat voel je overal in onze tuinen. Je bent omringd door natuur en rust terwijl je heerlijk geniet op de comfortabele ligbedden ergens op een van de ligweiden. Door de unieke ligging heeft de zon alle ruimte om je te verwarmen. De tuin is omrand door een aarden wal. Deze biedt samen met het omringende bos veel privacy
en dat geeft je een geborgen gevoel. In de wal bevinden zich verschillende sauna’s en whirlpools. Zo maken we maximaal gebruik van de natuurlijke elementen.

Beleef toen en nu

Wist je dat ook de geschiedenis van onze omgeving nog zichtbaar is in de wellnesstuin? Een deel van onze tuin behoorde vroeger bij het voormalige klooster Cenakel. Dit is nog duidelijk zichtbaar door de zeven beuken op een van de ligweiden. Ze staan in de vorm van een kapel en is nu een bijzonder labyrint op een even bijzondere plek.