Kom culinair genieten in een van onze restaurants

Reserveren

Restaurants

Natuurlijk krijgt ook het zintuig ‘smaak’ alle aandacht in Thermen Soesterberg. De twee restaurants met de alleszeggende namen ‘Hemels’ en ‘Natuurlijk’ zijn pure verwennerij: smullen van verse en biologische producten én proeven van het goede leven.

Wellnessfood

‘Wellnessfood’, oftewel: bewust, verantwoord en lekker eten. Dat is ons idee. Want goed eten dat smaakt beter. Beter voor mond, hoofd én hart. Eten dat met aandacht en liefde door onze koks wordt bereid. Lekker, omdat we het fijn vinden dat je bij ons culinair geniet. Bewust, met respect voor mens, dier en natuur. Verantwoord, omdat we graag een bijdrage leveren aan jouw gezonde levensstijl.

Live cooking buffet 

Kleine gerechten zijn ideaal tijdens een saunadag. Maak je gebruik van ons royale live cooking buffet in restaurant Hemels, dan kun je zelf bepalen wanneer en hoeveel je wilt eten. Dit zowel tijdens de lunch als het diner. Je geniet hier o.a. van:

 • Luxe soepen & broden; ideaal als start van jouw lunch of diner
 • Diverse vlees en visgerechten; a la minute voor je bereid op onze Big Green Egg
 • Groentes en vers fruit; wisselend per seizoen en zoveel mogelijk uit de streek
 • Verse en gezonde salades; kies geheel jouw eigen ingrediënten bij onze saladebar voor jouw favoriete salade
 • Diverse soorten handgemaakte sushi*; vers bereid door onze koks
 • Sluit af met onze heerlijke huisgemaakte desserts; ultiem genieten!

*alleen tijdens het diner 

Meer lezenVerbergen

Diëten & allergieën

Wij willen alle gasten graag culinair verwennen, ook als je een allergie hebt of een dieet. Al onze gerechten worden vers bereid en we gebruiken zo min mogelijk toevoegingen van kleur- geur- en smaakstoffen. Als we een gerecht kunnen aanpassen op jouw dieet of allergie dan doen we dat graag. 

 • TIP:

  Ontdek restaurant 'Hemels' tijdens uw dagje sauna en geniet van ons uitgebreide Live cooking buffet vanaf €19,95 p.p. 

 • Wist u dat...

  Wanneer lekker, bewust en gezond eten met elkaar in harmonie zijn, heeft dat een positief effect op de vitaliteit van lichaam en geest. U krijgt meer energie, uw weerstand verbetert, uw huid gaat stralen en u ontspant omdat u geniet.