Thermen Soesterberg: Nederlandskampioen opgieten!

Reserveren

Opgietingen - Aufguss

De opgieting, ook wel Aufguss of Löyly genoemd, is een sensationele belevenis en is een must voor iedere saunaliefhebber. De opgietingen worden verzorgd door onze saunameesters.

Dagelijks vinden er diverse opgietingen plaats, waar jij als gast kosteloos (o.b.v. beschikbaarheid) aan deel kunt nemen. De opgietingen vinden op gezette tijden plaats in:

Meer lezenVerbergen

Wat is een opgieting? 

Tijdens de opgieting giet de saunameester een grote hoeveelheid water met etherische oliën op de warmtebron. Er komt dan waterdamp vrij die de saunameester, door te wapperen en te zwaaien met een handdoek, door de ruimte verspreid. De luchtvochtigheid in de sauna stijgt en de saunatemperatuur wordt als warmer en intenser ervaren. Door de opgevoerde luchtvochtigheid en de intensieve opwarming van de huid gaat het lichaam meer zweten en wordt de doorbloeding van de huid geoptimaliseerd. Een sensationele belevenis voor lichaam en geest!
TS 5392 klein


Onze unieke opgietingen

Goodmorning en Goodnight opgieting

Dit zijn ontspannende en rustgevende opgietingen met bijpassende muziek. Heerlijk om je saunadag mee te beginnen of af te sluiten!


Relax opgieting

De relax opgieting is qua temperatuur een milde opgieting. Perfect om te ontspannen!

TS 5530 klein


Intense opgieting 

Tijdens deze opgieting laat de saunameester je een nog intensere hitte ervaren dan tijdens de overige opgietingen. De intense opgieting wordt aangeraden aan onze ervaren saunagasten.

Thema - Show opgieting

Een Thema of Show opgieting is een opgieting waarbij er tijdens de opgieting een beeldend verhaal wordt verteld. Door middel van beeld, animatie, choreografie, geur en geluid De zintuigen worden extra geprikkeld.

TS 5889 klein 

 

  • Nederlandskampioen Opgieten

    Bij Thermen Soesterberg ervaart u de beste opgietingen van het land. Thermen Soesterberg is in 2017 Nederlandskampioen Opgieten geworden!