Reserveren

Vernieuwingen

Officiële opening Thermen Soesterberg

Donderdag 3 augustus was het dan zover. Na maanden hard te hebben gebouwd en verbouwd kon Thermen Soesterberg officieel worden geopend.
Rob Metz, burgemeester gemeente Soest, was bij deze feestelijke opening aanwezig. 
Naast meer dan 15 soorten sauna's zijn er baden, tuinen, rustruimtes en tal van behandelingen. Voor opgietingen kunnen wellnessgasten terecht in het Sauna Theater, de eerste in zijn soort!

DSC4068

 

Nieuw saunaplein

Op zaterdag 29 april werd het nieuwe saunaplein feestelijk geopend door onze vaste gasten! Onder het genot van een heerlijk glaasje bubbels konden bezoekers een kijkje nemen bij de nieuwe sauna’s. Het centrale thema ‘natuur’ komt terug in alle nieuwe faciliteiten. Op ons nieuwe saunaplein geniet u onder andere van een Rozensauna met heerlijke rozengeur, een Berkensauna en een Kristalsauna, waar fijne opgietingen worden verzorgd. Een van de blikvangers is het natuurlijke voetenbad, waar u, omgeven door natuurlijke begroeiingen, lekker kunnen genieten van het uitzicht. In de Belevenis-stoomcabine vinden diverse saunarituelen plaats, om u optimaal te kunnen laten ontspannen.
Nieuw Saunaplein
De Kristalsauna:

Nieuw Saunaplein

De Rozensauna:

Nieuw Saunaplein


PRIMEUR: Dit voorjaar opent Thermen Soesterberg het eerste Sauna Theater van Europa. Maar er komt nog veel meer! Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Kijk dan regelmatig op onze website of volg ons op Facebook!


De impressie van vóór de verbouwingen: