Hotel informatie

Reserveren

Hotel informatie

Tot en met 2 september 2018 verblijf je bij Fletcher Hotel het Witte Huis in Soest.

Vanaf 3 september 2018 verblijf je bij Hotel Kontakt der Kontinenten te Soesterberg. 

Fletcher Hotel het Witte Huis

Na ongeveer 12 minuten rijden door de prachtige Soestduinen kom je aan bij Fletcher Hotel het Witte Huis. De sfeervolle hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Van een comfortabel tweepersoonsbed en fijne lounge-stoelen tot een luxe badkamer met douche, toilet en föhn.

Kontakt der Kontinenten

Grenzend aan de parkeerplaats van Thermen Soesterberg, verscholen in het groen, vind je hotel Kontakt der Kontinenten. Deze unieke duurzame historische locatie bestaat uit het voormalige missiehuis St. Jan en Klooster Cenakel. Doordat authentieke elementen zijn behouden is de 'kloosterlijke sfeer' nog altijd voelbaar. De combinatie van moderne faciliteiten, duurzaam ondernemerschap gecombineerd met een creatieve wereldse keuken en een 'historisch verhaal' maakt van jouw verblijf een bijzondere belevenis.

Inchecken

Het inchecken vindt plaats bij de receptie van Thermen Soesterberg. Vanaf 15.00 uur is de kamer gereed en kun je jouw kamersleutel afhalen bij de receptie van het hotel. 

Vanaf Thermen Soesterberg is het ongeveer 15 minuten rijden naar Hotel Fletcher het witte huis. Een mooie route door de prachtige Soestduinen. Vanuit Thermen Soesterberg loop je via het prachtige bospad naar hotel Kontakt der Kontinenten. Om het bospad te bereiken loop je de parkeerplaats van Thermen Soesterberg af.

Uitchecken

Je dient op de dag van vertrek vóór 11.00 uur uit te checken in het hotel en de kamersleutel hier in te leveren. Tevens kunnen de eventueel genuttigde consumpties in het hotel hier worden afgerekend. Maak je op de dag van vertrek nog gebruik van de saunafaciliteiten? Dan raden wij aan om je bezittingen vanuit het hotel mee te nemen naar de thermen en de bezittingen in de kluisjes op te bergen. Om het terrein van Thermen Soesterberg te verlaten heb je een uitrijmuntje nodig. Deze zijn verkrijgbaar bij de receptie van de thermen.

Ontbijt in hotel

Het ontbijtbuffet vindt plaats in het hotel. 

Dineren in Thermen Soesterberg

Je kunt heerlijk ontspannen dineren in je badjas in de thermen.

Huur badjas/handdoeken/slippers

Je kunt voor € 19,95 per persoon badjas, handdoeken en slippers huren.
De badjas en handdoeken dienen aan het einde van je bezoek bij de receptie ingeleverd te worden. De gekochte slippers mag je mee naar huis nemen.

 

Direct reserveren