Reserveren

Meer weten

Zet je zintuigen op genieten in Thermen Soesterberg

Echt ontspannen en grenzeloos genieten begint bij je zintuigen. En in Thermen Soesterberg. Hier word je getrakteerd op weldadige en verkwikkende ervaringen. En dat in een omgeving die wordt omarmd door bos, natuur en rust. Hoog tijd voor een dagje wellness op z’n puurst.

Dat wellness, zintuigen en natuur alles met elkaar te maken hebben, ontdek je in Thermen Soesterberg. Hier, hartje Nederland en op de groene grens van de Utrechtse Heuvelrug, gaat het om ervaren en beleven. En dat doe je met al je zintuigen.

Cadeau voor de zintuigen

“Omringd door groen en geïnspireerd door de natuur om ons heen zetten wij de zintuigen van onze gasten op scherp en vooral op genieten”, vertelt Fabian Dolman, directeur van het resort. “We gaan voor pure belevingen en onverwachte ervaringen. Eigenlijk zijn onze sauna’s, baden en restaurants stuk voor stuk cadeautjes voor de zintuigen.”

 Over wellness, beleving en zintuigen kan Dolman uren vertellen. Als zoon van Hans en Ineke Dolman, oprichters van het bekende Thermen Bussloo, heeft hij ‘wellness-rijk’ DNA. Sinds de vestiging bij Bussloo in 2006 werd opgericht, groeide het uit tot een succesvol familiebedrijf. In januari 2017 zette de familie een nieuwe, grote stap door het bestaande saunacomplex in Soesterberg over te nemen. 

“We zien al vele jaren dat onze gasten in Bussloo naast volledig ontspannen vooral ook heel blij zijn na een of meerdere dagen in ons wellness resort”, vervolgt Dolman. “Dat stukje geluk gunnen we iedereen, overal in het land. We ontdekten de ruwe parel in Soesterberg en besloten er samen een glanzend juweel van te maken. Zo’n mooie locatie, midden in de natuur: het perfecte zusje voor grote zus Bussloo.”

Voor jou hebben we een aantal aanbiedingen samengesteld. Omdat we je graag terug zien. Wil je weten welke dat zijn?

Bekijk de aanbiedingen hier