Reserveren

Acties, Aanbiedingen en Korting

Wij hebben regelmatig aantrekkelijke acties en aanbiedingen voor sauna. Een sauna entree met korting of een compleet sauna arrangement met beautybehandeling bijvoorbeeld. Genieten van natuurlijke wellness wordt zo wel heel voordelig!

Al onze sauna aanbiedingen zijn slechts tijdelijk geldig, dus profiteer vandaag nog!

Sauna aanbiedingen voor beginners en gevorderden

Draag je liever badkleding bij het bezoek aan de sauna? Informeer dan naar onze speciale badkledingdagen. Op reguliere dagen is het dragen van badkleding namelijk niet toegestaan.

Ook door gebruik te maken van onze sauna-arrangementen, kun je profiteren van hoge kortingen. Verwen jezelf daarom eens extra en combineer het saunabezoek met een schoonheidsbehandeling in ons beautycentrum. Beleef het genot van een heerlijke gezichtsbehandeling of een revitaliserende lichaamsbehandeling. Profiteer met onze sauna aanbiedingen en arrangementen tevens van de kortingen op de verschillende typen massages.

Met onze hotelarrangementen kun je profiteren van nog meer voordeel. Combineer daarom jouw saunabezoek eens met een complete schoonheidsbehandeling en verblijf een weekendje in het, naast Thermen Soesterberg gelegen, hotel Kontakt der Kontinenten. Zo geniet je naast de heerlijke wellnessbehandeling bij Thermen Soesterberg ook van rustgevende ambiance van het hotel en bosrijke omgeving. Door het boeken van een hotelarrangement met een beauty of sauna aanbieding, haal je het maximale voordeel uit jouw verblijf bij Thermen Soesterberg.

Blijf op de hoogte van de sauna kortingen bij Thermen Soesterberg

Na een of meerdere dagen genieten van de sauna, wellness- en schoonheidsbehandelingen bij Thermen Soesterberg, ben je weer helemaal opgeladen voor het 'gewone' leven. Onze hotel- en sauna kortingen worden regelmatig aangepast en opnieuw afgestemd aan de wensen van onze gasten. Wij hopen jou hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft en regelmatig kunt profiteren van onze sauna aanbiedingen, kortingen en acties.