We zijn weer open!

Ilona Rave 8 Juni 2021

Een warm welkom terug. Onze sauna’s en restaurants zijn ook weer geopend en dat betekent dat je weer kunt genieten van onze Panoramasauna, de Rozensauna, onze Kruidensauna, de nieuwe menukaart in ons restaurant, onze nieuwe rustruimte én van veel meer… Alle wellness weer open, voor jou! 

Geniet weer van pure ontspanning. Het is tijd om weer even aan jezelf te denken. Het kan even- en het mag. Sterker nog, je hebt het nodig. En verdiend…

Alle aandacht voor jou!
In ons resort staat alles in het teken van rust en ontspanning, in een veilige omgeving. We laten nu minder gasten toe, waardoor jij als gast nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen. Onze deuren zijn weer open, met alle aandacht voor jou!

>> lees alle maatregelen

Goed én gezond

In alles waar we niet aan toe komen, komen we vooral niet toe aan onszelf. Hoogste tijd om even aan jezelf te denken. En aan je gezondheid. Want wist je dat wanneer je regelmatig de sauna bezoekt, je minder vatbaar bent voor ziektes en (griep)virussen? En dat de lichaamseigen stof ‘Serotonine’ (een stof dat zorgt dat je je vrolijk voelt) toeneemt in het bloed tijdens een dagje sauna? Onze sauna’s zijn naast heerlijk ontspannend dus ook nog eens zuiverend, helend én super gezond voor je!

>> lees alle gezondheidsvoordelen van een dagje wellness


Vernieuwd genieten

Na weken sluiting kunnen we eindelijk weer doen waar we goed in zijn; een heerlijk dagje ontspanning aanbieden én positieve energie doorgeven. Maar, we hebben zeker niet stil gezeten in de afgelopen periode.  In tussentijd zijn we druk bezig geweest om onze prachtige faciliteiten nóg mooier, relaxter en sfeervoller te maken. Wat er allemaal is vernieuwd? En hoe jouw dagje wellness er nu uit ziet? Dat vertelt wellnessfan Margriet je in de onderstaande video.

Image not found

Maak een keuze.