Relax, het is zomer!

Ilona Rave 7 Juli 2022

Herken je dat? Ieder jaar neem je jezelf voor om volop van de zomer(vakantie) te gaan genieten. Zo veel mogelijk ‘leuke’ dingen doen, meer ontspannen, de tijd voor jezelf nemen en écht even ontstressen… Want ook dit jaar was weer een hectisch en druk jaar. Met prikkels vanuit de wereld, drukte op het werk vanwege personeelstekorten en het rennen van hot naar her met de kids. De zomervakantie is de ideale periode om even stil te staan. Je hebt er immers de tijd voor, toch?

Maar, en dat is in veel huishoudens herkenbaar; met de drukte van alledag is het nog best een uitdaging om alles uit je zomer te halen. Want naast het boeken van een vakantiebestemming, zijn er in de weken voor (en misschien wel in) je vakantie óók nog allerlei andere to do’s die ‘eerst nog even afgerond moeten worden’. Druk druk druk, dus.

En daarom gaan onze beauty-experts je deze zomer helpen. Bij Thermen Soesterberg zeggen we niet voor niets: “Relax, het is zomer’! Want, wellicht heb je geen tijd voor een hele dag in onze sauna’s, maar wil je wél graag even ontspannen met een fijne massage of een verzorgende gezichtsbehandeling. Of wil je summerproof zijn met strak gelakte nagels en frisse voeten…

Goed nieuws; je kunt deze zomer een losse beautybehandeling bij Thermen Soesterberg boeken. Dus zonder dagje sauna, maar wél even jouw ultieme ontspanmoment. Handig, als je bijvoorbeeld helemaal vast zit door de vakantiestress. We hebben een groot aanbod met heerlijke verwenmomenten voor je klaar staan. Om de keuze wat makkelijker voor je te maken, lichten we er een paar voor je uit.

Ga jij voor…


Een heerlijke ontspanningsmassage;

want zeg nou zelf, dat heb je wel verdiend toch? Geniet van een fijne, ontspannende massage waarbij je voor- en achterzijde van je lichaam worden gemasseerd. Daarbij geeft onze beauty-expert ook nog eens aandacht aan je handen, armen, voeten, hoofd, benen, hals én schouders. Een volledige lichaamsmassage dus, pure ontspanning en verwennerij!

Een verzorgende gezichtsbehandeling;

de volste en fijnste aandacht voor jouw gezicht. Met een moment helemaal voor jezelf. Gun jezelf deze zomer een gezichtsbehandeling en ontdek hoe fijn je gaat voelen van deze onverdeelde aandacht voor je huid. Wij weten zeker; jij gaat ervan stralen!

De heerlijke D-stress behandeling;

ontspanning en verzorging in één. ideaal als je niet kunt kiezen tussen een massage en een gezichtsbehandeling. De ontspanningsmassage maken je spieren soepel, verlichten de stress en spanning en zuivert je lichaam. Waarna de gezichtsbehandeling je huid trakteert op de allerbeste diepte reiniging en verzorging die past bij jouw huidtype. Dubbel genieten, dus!

Een eeuwenoud Hamam-ritueel;

het vakantiegevoel is gegarandeerd. Geniet van een authentieke oosterse Hamam-behandeling. Laat je lichaam scrubben, inzepen en masseren volgens een eeuwenoud ritueel. Hier word je blij van, dat weten we zeker.

Een unieke zwangerschapsmassage;

speciale aandacht en optimale ontspanning voor jou en je lichaam. Oók tijdens je zwangerschap kun je natuurlijk zomaar zin hebben in een ontspanmoment. En dat heb je dan ook zeker verdiend! Want juist in deze maanden vraagt je lichaam veel van jou. Een zwangerschapsmassage is een zachte, ontspannende massage en kan verlichtend werken. Je ligt hierbij comfortabel op je rug of zij, met een optimale ondersteuning voor heel je lichaam.

Een ontspannen zomer!

Maak een keuze.