Duurzaamheid
zonnepanelen thermenresorts 1 v3

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie. Benieuwd wat wij doen?

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Thermen Soesterberg is provinciewinnaar bij de Dutch Wellness Awards

19 December 2021

Hoera! De vier wellnessresorts van Quality Wellnessresorts zijn de grote winnaar tijdens de Dutch Wellness Awards. Bij de verkiezing beoordeeld het publiek zijn of haar favoriete wellnessresort op verschillende gebieden, waaronder uitstraling en prijs-kwaliteit. In de provincie Utrecht is Thermen Soesterberg de winnaar. In Gelderland mag Thermen Bussloo zich tot titelhouder kronen, gevolgd door zusje Thermen Berendonck en in de provincie Groningen staat Thermen Bad Nieuweschans op nummer één.

De allerbeste wellnessbeleving
Gezondheid en ontspanning zijn belangrijker dan ooit en wellnessresorts zijn in deze bijzondere tijden dé plek om hier aan te werken. Wij zijn dan ook erg trots om deze prijzen te mogen winnen met onze resorts. Samen met alle collega’s gaan we elke dag weer vol passie voor de allerbeste wellnessbeleving voor onze gasten. Het is dan ook de kroon op het werk om te zien dat wellnessliefhebbers in heel Nederland dat ook zo ervaren én waarderen.

Wil jij ook prijswinnaar worden?
Dat kan! Bij Thermen Soesterberg zijn we op zoek naar nieuwe collega’s: enthousiaste mensen met een hart voor gastvrijheid en een gezonde dosis werklust. Op de website www.werkenbijthermensoesterberg.nl vind je alle vacatures. Van keuken tot bediening en van beauty tot technische dienst, we zoeken jou!

Maak een keuze.