Hoera, onze baden zijn weer geopend vanaf 1 juni

26 Mei 2020

Thermen Soesterberg is vanaf 1 juni - in aangepaste vorm én met de nodige maatregelen en veiligheids- en hygiënevoorschriften-  weer voor jullie geopend. Ontdek al onze binnen- en buitenbaden, zoals onze natuurlijke zwemvijver, waarvan het water net zo zuiver is als de natuur zelf. Laat je in de watten leggen tijdens een gezichtsbehandeling, massage of meditatie én kom helemaal tot rust in onze rustruimten of op de zonnige ligweide.

Baden, buitenlucht én pure wellness zullen je goed doen, dat beloven we je! Gun het jezelf, wij geven je nu (extra) de ruimte. 

  

Veilig een dagje ontspannen op 1,5 meter afstand

Benieuwd hoe jouw dagje ontspanning er straks uitziet bij ons? Bekijk dan de video hieronder. 

Goed om te weten:

Al onze sauna’s en stoombaden zijn helaas nog steeds gesloten. Jouw (wellness)moment zit dus nu 100% in onze weldadige baden en onze relaxte ligweide én behandelingen. . Laat je juist nú met extra aandacht, rust en ruimte door ons verwennen. Dubbel zo fijn in deze tijd!

We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij- vanwege veiligheidsredenen- een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om op voorhand je entree bij ons te reserveren. Je reserveert een tijdslot voor je aankomst en vertrek, en binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze mogelijkheden.

Iedere dinsdag is het badkledingdag in ons resort. Op deze dag is het verplicht om badkleding te dragen, terwijl het op andere dagen juist niet is toegestaan. Voel je je meer op gemak in badkleding? Kom dan op dinsdag bij ons genieten

Bekijk onze maatregelen

...Zien we je snel? 

Maak een keuze.