De Energy Cleaner: voor de juiste energiebalans

7 December 2021

Een juiste energiebalans, juist nu kunnen we niet zonder. In deze tijden waarin onrust, turbulentie en veel negatieve emoties (over)heersen, is het belangrijk om deze negatieve energieën om te zetten naar liefdevolle en positieve energie. Speciaal daarvoor is de ‘Energy Cleaner’ ontwikkeld. Met deze spray kun je ruimtes en aura’s energetisch reinigen en zuiveren. Ook zorgt de spray ervoor dat positieve energieën gestimuleerd worden en kunnen stromen.

Met deze Energy Cleaner kun je jouw aura, de ruimte van je huis, praktijk of kantoor zuiveren, reinigen en ontdoen van zware energie. Samen gaan we voor positieve energie, geef het aan elkaar door!
Ineke Dolman - Oprichtster Quality Wellnessresorts

Een energetische reiniging, wat houdt het in?
Het schoonmaken van je huis vind je waarschijnlijk heel normaal en vooral ook nodig wanneer er een laagje stof op de vensterbank ligt. Het energetisch reinigen van ruimtes en aura’s houdt eigenlijk precies hetzelfde in. Je houdt een grote schoonmaak, waarmee je oude energieën - die remmend kunnen werken - laat verdwijnen. Negatieve en zware invloeden zie je namelijk lang niet altijd, maar je voelt ze vaak (onbewust) wel. Denk aan de gespannen sfeer na een discussie met je partner of collega óf die rusteloosheid waardoor je al nachten slecht slaapt. Met de Energy Cleaner kun je je van deze invloeden ontdoen, op een makkelijke én lekker ruikende manier. De spray is dan ook erg geschikt om cadeau te geven!

Werkzame stoffen en energieën
De Energy Cleaner kent drie verschillende varianten. De inhoud hiervan is hetzelfde, alleen de energie is anders. Je kiest dus een flesje met een energie die past bij waar de ontvanger behoefte aan heeft of wat je hem of haar gunt. De levensbloem staat symbool voor innerlijke groei en verbondenheid van al het leven, de lotus staat symbool voor zuiverheid, puurheid, schoonheid en innerlijke groei. Met de levensboom kies je voor ontwikkeling, innerlijke groei en vruchtbaarheid. De spray bevat diverse hoogwaardige ingrediënten, zoals: salie, rozemarijn extract, Palo Santo en colloïdaal zilver. Daarnaast is de Energy Cleaner energetisch opgeladen met diverse kristallen, zoals die van de gouden driehoek (amethist, bergkristal en rozenkwarts).

Image not found

Ontwikkeld door Ineke Dolman
De Energy Cleaner is ontwikkeld door Ineke Dolman, grondlegster van Quality Wellnessresorts met haar man Hans. Ineke is al sinds jaar en dag bezig met de energiebalans in de resorts, voor gasten én collega’s. In ieder flesje zit dan ook haar passie, energie en oprechte aandacht. “Met deze Energy Cleaner kun je jouw aura, de ruimte van je huis, praktijk of kantoor zuiveren, reinigen en ontdoen van zware energie. Samen gaan we voor positieve energie, geef het aan elkaar door!”.

Je vind de Energy Cleaner vanaf nu in onze webshop én ons resort!

Maak een keuze.