NK Aufguss 2018

Thea Nijhof 16 Juni 2018

Dit jaar werd voor de derde keer het Nederlands Kampioenschap Aufguss georganiseerd. Voor het tweede jaar was Thermen Soesterberg gastheer van dit unieke evenement; de finale voor de beste Nederlandse singles en teams. Het Sauna Theater van Thermen Soesterberg was zowel op vrijdag als zaterdag het toneel voor 20 unieke shows die werden beoordeeld door een internationale vakjury.

Tijdens de opgietingen wordt water en ijs op de kachel gebracht die vervolgens verdampt en met diverse handdoektechnieken door de cabine wordt verspreid. Op het NK zijn dit heuse shows waarin de saunameesters een complete beleving rondom een eigen thema neerzetten. Met behulp van diverse attributen een unieke aankleding en kostuums, diverse lichteffecten, videobeelden en uiteraard verschillende geuren op basis van etherische oliën, nemen de saunameesters de gasten mee in hun verhaal.

Het evenement was een groot succes, zeker voor de deelnemers van Thermen Bussloo en Thermen Soesterberg. Zowel in de categorie singles als teams werden de saunameesters van beide resorts eerste, tweede en derde. Zij vertegenwoordigen als besten van Nederland ons land dan ook op het Aufguss WM dat in september in sauna Satama in Duitsland plaatsvindt.

Winnende Singles Aufguss NK 2018

1 René Duits (633,600 pt)
2 Dylan Beemer – Radioactive (622,600 pt)
3 Laura Lenders (593,400 pt)

Winnende Teams Aufguss NK 2018

1 Vincent Steenbergen & René Duits (657,400 pt)
2 Mijanou van Dijk & Ruud van den Bosch (650,000 pt)
3 Veronica Vonk en Jareth Geluk (634,600 pt)

Algemeen directeur Fabian Dolman: “Ik ben enorm trots op onze geweldige medewerkers die als deelnemer hebben laten zien welke kwaliteiten we in huis hebben. Ze zijn de terechte winnaars van dit mooie evenement.” Benieuwd geworden naar de winnende shows? Tijdens de komende opgietweekenden in Thermen Bussloo en Soesterberg worden de verschillende shows nogmaals vertoond voor het publiek.

Informatie over het Aufguss NK is te vinden op https://aufgussnk.nl
Informatie over het Aufguss WM is te vinden op http://www.aufguss-wm.com/nl/
Informatie over de opgietweekenden in Thermen Bussloo is te vinden op https://thermenbussloo.nl
Informatie over de opgietweekenden in Thermen Soesterberg is te vinden op https://thermensoesterberg.nl

Maak een keuze.