Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie. Benieuwd wat wij doen?

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

5 redenen om zomers te genieten bij Thermen Soesterberg

Ilona Rave 4 Augustus 2020

Als je dit jaar op vakantie gaat in eigen land, wil je natuurlijk wel volop én ongestoord kunnen genieten van de zon. Echter, de kustplaatsen en stranden zijn tijdens deze prachtige zonnige dagen vaak toeristisch en druk. En dat terwijl je júist nu extra op zoek bent naar rust én ruimte voor jezelf. Bij Thermen Soesterberg beleef je het ultieme vakantiegevoel, zonder al die drukte om je heen. Kies jij voor rustige, zomerse dagen? Wij geven je vijf redenen om in de zomer bij ons te komen genieten.

#1 De natuur is in dit seizoen prachtig

Wij zijn fan van zonnebaden in het groen en tot rust komen in een bosrijke omgeving. De natuur is in dit seizoen prachtig. En onze tuinen ook! Je bent omringd door natuur en rust terwijl je ontspant in onze sauna’s en baden. Geniet van de privacy, van het geborgen gevoel, maar ook van de bloeiende bloemen, rustgevende en vrolijke vogelgeluiden én van de heerlijke geuren in onze wellnesstuin.

 Image not found

#2 Genieten op onze ruime zonnige ligweide

Omringd door onze prachtige tuinen, kan je heel goed ontspannen op onze ruime én zonnige ligweiden. Door de unieke ligging heeft de zon hier alle ruimte om je te verwarmen. En die ruimte? Die geven wij jou ook! We hebben voldoende comfortabele ligbedjes voor je klaar staan waar je gratis gebruik van kan maken. En een leuk extraatje; je wordt streeploos bruin (behalve op badkledingdagen natuurlijk)!

Image not found

#3 Heerlijk afkoelen in onze baden

Zin in een verfrissende duik na een rondje sauna? Of heb je het warm gekregen van de stralende zon op de ligweide? Heerlijk afkoelen doe je in onze binnen- en buitenbaden, in de dompelbaden, onze unieke koelgrot óf in onze Natuurlijke Zwemvijver. Voldoende keuze, voor jou!

Image not found

#4 Cocktails, mocktails én fruitige smoothies vanuit je ligbedje

Denk je aan zomer, dan denk je natuurlijk ook aan heerlijke frisse drankjes, een tropische mocktail of cocktail óf een fruitige smoothie. Wij serveren het aan de buitenbar of drink ‘m lekker op terwijl je ontspant op je ligbedje. Alles binnen handbereik én zonder ervoor in de rij te hoeven staan.

Image not found

#5 Naar de sauna met warm weer? Juist!

Naar de sauna op een tropische warme dag? Wij antwoorden volmondig ja! Want, wist je dat een saunabezoek in de zomer júist erg goed voor je is? Door de hoge temperaturen wordt de kerntemperatuur in je lichaam nog hoger én dat werkt weer verkoelend. Na een saunabezoek kan je dus beter tegen de zomerse temperaturen.

Image not found


Kortom; ben jij tijdens de zomerse, warme dagen op zoek naar rust en verkoeling? Even een moment voor jezelf, waarbij je niet gestoord wordt? Neem dan een kijkje bij onze heerlijke zomerse arrangementen en boek snel jouw verblijf!

RESERVEER DIRECT

Ps: Vanwege de richtlijnen mogen we maar een beperkt aantal gasten per dag verwelkomen én verwennen. Dus, wil jij zeker zijn van een ontspannen plekje in ons resort? Wees er dan snel bij!

 

Maak een keuze.