Hoera! Thermen Soesterberg viert haar eerste lustrum

5 Mei 2022

In 2017 opende Thermen Soesterberg haar deuren. Na een grootse verbouwing, konden gasten komen genieten van pure wellness in een prachtige natuurrijke omgeving. Tijd om dit moment te vieren met een mooie terugblik!

Gelegen in een bosrijke omgeving, omringd door groen en prachtige natuur werd duidelijk dat dit dan ook hét thema van het resort moest worden. De verbouwing, die onder andere maar liefst 10 nieuwe sauna's, nieuwe kleedruimtes, twee douchegrotten, het unieke Sauna Theater en een live cooking buffet opleverde, zorgde voor een nieuw begin van het wellnessresort en voor beleving op een totaal nieuw niveau.

Het Sauna Theater én meer…
De komst van het Sauna Theater was een primeur voor Nederland én Europa. Het is een plek waar wellness en theater elkaar ontmoeten en waar al je zintuigen geprikkeld worden. Sinds de opening hebben al duizenden mensen zich laten verrassen door de bijzondere beleving én zijn er bijzondere evenementen geweest. Zo werd het Sauna Theater onder ander het podium voor het NK Aufguss, waar de eigen opgieters uiteindelijk een prijs in de wacht sleepten.

In 2018 volgde de verbouwing van het beautycentrum - uitgerust met tal van prachtige behandelruimtes - een nieuw, verwarmd terras én de komst van de bijzondere, Mongoolse Yurt. Deze traditionele tent is vandaag de dag dé plek voor heerlijke meditaties, yoga en workshops vanuit het belevenisprogramma.

Dutch Cuisine ambassadeur
Dát natuur niet alleen in de prachtige omgeving van Thermen Soesterberg terug komt, mag duidelijk zijn wanneer je de keuken van Thermen Soesterberg binnenstapt. Hier ruik, proef en beleef je natuur om je heen én op je bord. Het ambassadeurschap en de aansluiting bij de stichting Dutch Cuisine is daarmee een mooi initiatief dat dus helemaal bij het resort past. In zowel restaurant Natuurlijk als in het live-cooking restaurant Hemels geniet je van duurzaam, lokaal en bewust eten. Met heerlijke én biologische ingrediënten, voornamelijk afkomstig uit de regio.

Wist je dat…
Naast deze hoogtepunten hebben we nog heel veel andere geweldige momenten beleefd de afgelopen 5 jaar, want wist je dat…

… we in deze tijd ook een nieuwe rustruimte geopend hebben? Hier pak je écht even een rust momentje voor jezelf.

… we Klaas van Kruistum voor het tv-programma ‘Klaas kan alles’ voor één dag tot saunameester hebben gemaakt?

… we provinciewinnaar zijn geworden bij de Dutch Wellness Awards?

… Retreats.nl is gelanceerd? Ontdek hier allerlei workshops, programma’s en opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

 

Maak een keuze.