Wat wil je reserveren?
Sauna entree Losse beautybehandeling
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
NL

Praktische hotelinformatie

Wil je meer weten over het inchecken, uitchecken en bijvoorbeeld het ontbijt? Alle praktische info hebben we voor je op een rij gezet. Alles wat je moet weten voor je nachtje weg.

Heb je vragen? We staan voor je klaar! | Thermen Soesterberg

Goed te weten

Ontbijt in hotel Kontakt der Kontinenten
Geniet van het ontbijtbuffet in het hotel:
- maandag tot en met vrijdag van 6.30 tot 9.30 uur
- zaterdag en zondag van 7.30 tot 10.30 uur

Lunch en dineren in Thermen Soesterberg
Maximaal genieten van je minivakantie doe je in je badjas. Je kunt heerlijk ontspannen lunchen en dineren (in je badjas) in de thermen.

Je kan ook dineren in restaurant Konnekt van hotel Kontakt der Kontinenten, dit restaurant is de gehele week geopend.

Meer comfort met droge handdoeken
Voor € 22,95 per persoon ben je helemaal klaar. Je huurt daarvoor een badjas en handdoeken bij de thermen, inclusief slippers. Zo geniet je de hele dag van een droge handdoek, je kunt deze gedurende de dag op het saunaplein omwisselen. De badjas en handdoeken lever je aan het einde van je sauna dag bij de receptie in. De slippers mag je mee naar huis nemen.

In & uitchecken

Inchecken

Je checkt in bij de receptie van Thermen Soesterberg. Vanaf 14.00 uur is je kamer gereed en kun je jouw kamersleutel afhalen bij de receptie van het hotel. Vanuit Thermen Soesterberg loop je in een paar minuutjes via het prachtige bospad naar hotel Kontakt der Kontinenten.

Uitchecken

Doordeweeks check je vóór 9.30 uur uit in het hotel, in het weekend voor 12 uur, en lever je je kamersleutel weer in. De consumpties die je in het hotel hebt genuttigd, reken je hier af. Maak je op de dag van vertrek nog gebruik van de saunafaciliteiten? Neem je bezittingen vanuit het hotel mee naar de thermen en berg ze op in je kluisje. Om het terrein van Thermen Soesterberg te verlaten heb je een uitrijdmuntje nodig. Deze zijn verkrijgbaar bij de receptie van de thermen.

Naast een ontspannen bezoek aan de thermen zijn er veel mogelijkheden voor de invulling van de rest van jouw weekend. Maak gebruik van de gratis fiets- en wandelroutes van Kontakt der Kontinenten voor een heerlijke fietstocht* of wandeling in de omgeving. Bezoek Park Vliegbasis Soesterberg, ga gezellig naar de dierentuin of winkelen in de historische binnenstad van Amersfoort.

*Fietsen zijn te huur bij de receptie van Kontakt der Kontinenten vanaf € 5,00 per dagdeel of € 8,50

per dag

Blijf je slapen?

Voor jou, van ons!

Hotel & Wellness arrangement

Tweepersoonskamer

Ontdek meer

Meer informatie

Maak een keuze.