Duurzaamheid
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie. Benieuwd wat wij doen?

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Overnacht en geniet langer!

Neem dat ontspannen gevoel mee naar morgen: blijf lekker slapen!

geniet langer
Hotel

Grenzend aan de parkeerplaats van Thermen Soesterberg, verscholen in het groen, vind je hotel Kontakt der Kontinenten. Deze unieke historische locatie bestaat uit het voormalige missiehuis St. Jan en Klooster Cenakel. Doordat authentieke elementen zijn behouden is de 'kloosterlijke sfeer' nog altijd voelbaar. De combinatie van moderne faciliteiten, duurzaam ondernemerschap gecombineerd met een creatieve wereldse keuken en een 'historisch verhaal' maakt van jouw verblijf een bijzondere belevenis.

Een overnachting is zo geboekt

Blijf lekker slapen

Geniet ultiem van je dagje sauna door Lekker te blijven slapen. In het naastgelegen hotel Kontakt der Kontinenten, boek je een fijne kamer op loopafstand van de Thermen.

In het gloednieuwe restaurant KonneKt verwelkomt men je graag om te komen genieten van een culinaire totaalbeleving. Daarna niet meer de auto in, maar compleet ontspannen door naar bed. 

Praktische informatie

Wat is er nou fijner dan na een heerlijk dagje sauna lekker te blijven slapen in een hotel? (Je boekt overigens al een hotelarrangement vanaf € 129,50 p.p. En dat is inclusief ontbijtbuffet en twee (!) dagen sauna-entree).

Wil je meer weten over het inchecken, uitchecken en bijvoorbeeld het ontbijt? Alle praktische info hebben we voor je op een rij gezet.

Of neem een kijkje bij de tweepersoonskamer.

Op slechts een paar minuten durende boswandeling van Thermen Soesterberg

Grenzend aan de parkeerplaats van Thermen Soesterberg, verscholen in het groen, vind je hotel Kontakt der Kontinenten. Deze unieke duurzame historische locatie bestaat uit het voormalige missiehuis St. Jan en Klooster Cenakel.

Doordat authentieke elementen zijn behouden is de 'kloosterlijke sfeer' nog altijd voelbaar. De combinatie van moderne faciliteiten, duurzaam ondernemerschap gecombineerd met een creatieve wereldse keuken en een 'historisch verhaal' maakt van jouw verblijf een bijzondere belevenis.

Maak een keuze.