Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangementen
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
NL

Geniet weer van pure wellness!

Zomerse ontspanning

Goed voor lichaam én geest!

Opladen, herstellen én tot rust komen middenin de natuur. Omring jezelf met groen, ervaar de zuivere kracht van ons water en geniet van de rust en de warme zonnestralen op onze ruime ligweide. Prikkel al je zintuigen én proef van het goede leven in onze restaurants.

Bij Thermen Soesterberg is de zomer op z’n mooist. Hier beleef je het ultieme vakantiegevoel in eigen land. Kies voor een heerlijk zomerarrangement en zet je zintuigen op genieten.

Kies hieronder de ontspanning die bij jou past!

Veilig én gezond ontspannen..

Mini-vakantie in eigen land

Moeder Natuur maakt het buiten warmer en aangenamer. Extra fijn om er een dagje op uit te gaan in eigen land. Weldadige wellness en unieke saunarituelen, precies waar je lichaam nu blij van wordt.

Rust, ruimte en tijd voor jezelf. Bij Thermen Soesterberg geef je jouw zintuigen én weerstand een heerijke boost. Achter iedere deur vind je nieuwe belevingen en rituelen. Bekijk de bloeiende saunatuin vanuit de Panoramasauna, voel de tintelende frisheid van de zwemvijver, waan je op een tropische bestemming tijdens een heerlijke Hamambehandeling en doe gratis(!) mee aan één van de rustgevende rituelen in de Mongoolse Yurt.

Maak van jouw dagje sauna een échte vakantiedag. Beleef een zomer vol warmte en wellness. Kies jouw arrangement, pak je koffers en ga er even lekker tussenuit.

Bekijk arrangementen

Goed voor je gezondheid

Je lichaam is je dankbaar na een dag ontspannen in ons resort. En je geest wordt blij van onze unieke saunarituelen, dat is zeker!

Onze sauna’s zijn naast heerlijk ontspannend óók nog eens zuiverend en helend. Met een regelmatig bezoek aan onze sauna’s werk je aan een betere weerstand en op deze manier kun je dus een griepje of verkoudheid te lijf gaan. Wil je juist nu je weerstand verhogen en werken aan je gezondheid? Gun jezelf dan één of meerdere saunagangen. Het zal je goed doen, dat beloven we je!

Waarom is sauna goed voor je?

Veilig en zorgeloos genieten

We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij – vanwege veiligheidsredenen- een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan. Binnen deze tijd kun je heerlijk, veilig en zorgeloos genieten van al onze faciliteiten.

Want, oók in onze sauna’s, baden en onze restaurants werken we met een beperkte maximumcapaciteit. Dit betekent dat we jou alle rust, ruimte én aandacht kunnen bieden. Genieten als een ware VIP dus!

Onze maatregelen

Geef rust cadeau!

Júist in dit bijzondere jaar, waarin je je vrienden en familie minder vaak hebt kunnen zien dan normaal.

ontdek meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Maak een keuze.