Reserveer direct
Baden entree Sauna entree
Heb je een voucher?
voucher inwisselen
NL
<     VORIGE

Wij zijn weer geopend!

Vanaf 1 juni geniet je van onze baden, de ligweide, ons beautycentrum én de restaurants. Vanaf 1 juli zijn ook onze saunafaciliteiten weer voor jullie geopend! Bekijk hieronder de meest gestelde vragen rondom onze heropening.

Thermen Soesterberg is weer open!

LAATSTE UPDATE: 28-05-2020

Goed nieuws! Vanaf 1 juli mogen wij weer volledig voor jullie open. Wil je eerder een dagje komen ontspannen? Ook dat kan, want onze baden, ligweide, beautycentrum én restaurants zijn vanaf 1 juni al geopend. Natuurlijk rekening houdend met de 1,5 meter richtlijnen. Alles voor een zorgeloos en ontspannen bezoek.

Vanaf 1 juli zijn wij weer volledig geopend! Vanaf 1 juni ben je al wel welkom om te komen genieten van onze baden, ligweide, beautycentrum en restaurants. 

Om jouw veiligheid en gezondheid te kunnen waarborgen, is reserveren verplichtReserveer hier jouw toegang. 

Zeker! Je kunt ons een mailtje sturen via info@thermensoesterberg.nl. Wil je ons liever spreken? We staan je graag te woord tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 033-462 2460.

Vanaf 1 juni zijn onze baden, ligweide, rustruimtes, beautycentrum, restaurants en terrassen geopend. Vanaf 1 juli zijn al onze faciliteiten geopend, waaronder ook onze sauna's.

Zeker! Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Bekijk hier de maatregelen die wij nemen.

Saunas en stoomcabines moeten gesloten blijven t/m 30 juni 2020.

Ja, dit is verplicht. Zowel voor een bezoek vóór 1 juli als ná 1 juli. Dit om de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen en onze gastenaantallen te kunnen reguleren. Zonder reservering kunnen wij je geen toegang verlenen tot ons resort.

We hanteren een verplichte aankomst- en vertrektijd, zodat wij onze gastenaantallen kunnen reguleren en de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers kunnen waarborgen. Wij vragen u dan ook om aan te komen op de aangegeven aankomsttijd en ons resort te verlaten op de vertrektijd die u bij uw reservering aangeeft. Let op: als u later vertrekt dan de opgegeven vertrektijd zijn wij genoodzaakt een meerprijs in rekening te brengen.

In verband met de Corona-maatregelen hebben we een beperkte capaciteit. Om onze gastenaantallen te kunnen reguleren en om zoveel mogelijk gasten de mogelijkheid te geven om te komen genieten, hanteren we een maximale verblijfsduur van 6 uur. 

Ja, deze zijn geopend. Reserveren is verplicht. Je kunt reserveren bij het inchecken. 

Badkleding is niet toegestaan. Alleen op onze badkledingdagen is het toegestaan (en verplicht) om badkleding te dragen. 

Maak een keuze.