Uniek in Europa: Sauna Theater

Book

Nieuwe Detailpagina-en

NIEUW: Het eerste Sauna Theater van Europa!

Het Sauna Theater van Thermen Soesterberg is geopend! Na maanden werk en voorpret werd op vrijdag 30 juni, in het bijzijn van enkele honderden gasten, het Sauna Theater officieel geopend. De aanwezige gasten getrakteerd op de eerste echte theatershow, verzorgd door drietal opgietsters van Thermen Soesterberg.

Deze enorme saunacabine (grootste van Europa) geeft een nieuwe dimensie aan het opgieten. Er is plaats in deze saunacabine voor zo’n 180 gasten tegelijkertijd! Een unieke belevenis en een technisch hoogstandje, met licht en geluidshows. Maar dit is nog niet alles. Zo staat centraal in het theater bijvoorbeeld een groot led-scherm in van 4,5 meter breed, met projecties die elke opgietshow tot een onvergetelijke beleving maken. Vanaf heden genieten gasten dagelijks van een aantal shows in dit theater.

Fabian Dolman, directeur Thermen Soesterberg, is verheugd over de nieuwste aanwinst van het wellnessresort in Soesterberg.  “Dit is uniek in Europa. Onze gasten vinden het fantastisch. Dit theater is dé ultieme plek om opgietshows te geven, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. We kunnen niet wachten  om vanaf vandaag dagelijks deze shows aan onze gasten te laten zien”.  De aftrap is gegeven. Vanaf heden zullen er dagelijks prachtige opgietshows worden gegeven in dit Sauna Theater.

 In september vindt in deze sauna tevens de Aufguss WM plaats (het wereldkampioenschap opgieten). Saunameesters uit de hele wereld komen een week lang hun kunsten vertonen in dit Sauna Theater. Dat belooft wat!  www.thermensoesterberg.nl

Book your wellness visit directly