Book

Nieuwe Pagina-en

Sushi Kok (Fulltime)


Een bezoek aan wellnessresort Thermen Soesterberg draagt bij aan een bewuste levensstijl. Gasten genieten er van een dag ultieme ontspanning in de sauna’s, zwembaden en rustruimtes, maar ook van heerlijk, gezond eten in de restaurants. De keuken gebruikt zoveel mogelijk eerlijke, verantwoorde en verse ingrediënten. 

Wegens uitbreiding van het team is een vacature ontstaan van Sushi Kok. In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van diverse sushi-gerechten. Je bewaakt de werkvoortgang en de kwaliteit van de sushi. Je neemt initiatieven tot verbeteringen, denkt mee over onze acties en arrangementen. Sushi maken is jouw passie!

Wil jij meewerken aan het succes van dit nieuwe concept? Reageer dan gelijk!

Wat wij van je vragen:
• Je hebt enkele jaren werkervaring als Sushi Kok en hebt een uitstekende beheersing van de diverse snijtechnieken
• Je hebt een afgeronde koksopleiding niveau 3 aangevuld met relevante cursussen en trainingen zoals sociale hygiëne
• Je hebt een uitstekende kennis van de Japanse keuken en versheid van de vis
• Je bent fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar. Thermen Soesterberg is zeven dagen per week van 10:00 tot uiterlijk 23:30 uur geopend, waardoor je niet ieder weekend en iedere avond werkt. Het werken op feestdagen wordt evenredig verdeeld onder het team. Zo heb je naast een prachtige baan ook voldoende vrije tijd.
• Je bent stressbestendig, weet de juiste prioriteiten te stellen en werkt accuraat

 


 

Solliciteren?

Mail ons jouw CV en motivatie