Beautycentre Thermen Soesterberg

Book

Hamam

De Hamam is een eeuwenoud reinigingsritueel dat zijn oorsprong kent in Centraal-Azië. 

Onder invloed van het Romeinse Rijk werd het ritueel verspreid over de gehele Arabische wereld. Dit leidde tot het Oosterse badhuis, de Hamam. Bij Thermen Soesterberg kunt u nu een Hamambehandeling ondergaan in één van de mooiste - én nieuwste - Hamams van Nederland. U wordt gescrubd, ingezeept en heerlijk gemasseerd. Na afloop voelt u zich als herboren.

Maak uw keuze uit een van de onderstaande Hamam-behandelingen!

Book directly
 • Frequently asked questions

  HOE LAAT VINDT MIJN GEBOEKTE BEHANDELING PLAATS?
  Behandelingen kunnen plaatsvinden tussen een half uur na uw aankomsttijd en 22.00 uur. Behandelingen vinden niet plaats voor 10.30 uur.
  De behandeltijden worden bij aankomst aan je doorgegeven.
  KUNNEN BEHANDELINGEN GELIJKTIJDIG PLAATSVINDEN?
  Kom je met meerdere personen dan doen wij onze uiterste best de behandelingen gelijktijdig in te plannen. Wij kunnen dit echter niet met zekerheid garanderen. De behandeltijden worden bij aankomst aan je doorgegeven.
  ALS IK MIJN VOORKEUR VOOR DE BEHANDELTIJD DOORGEEF, WORDT DE BEHANDELING DAN OOK OP DAT TIJDSTIP INGEPLAND?
  Wij doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen. Echter kunnen wij de tijden niet met zekerheid garanderen. Behandelingen kunnen plaatsvinden tussen een half uur na jouw aankomsttijd en jouw vertrektijd. Behandelingen vinden niet plaats voor 10.30 uur. De behandeltijden worden bij aankomst aan je doorgegeven.