Uniek in Europa: Sauna Theater

Reservieren
i Warum muss ich reservieren?

Nieuwe Detailpagina-de

Hooggeëerd publiek, welkom in het Sauna Theater!


Neem plaats, laat je meenemen in hartverwarmende verhalen en geniet. In het Sauna Theater spelen zintuigen de hoofdrol en is iedere opgieting een boeiend wellness avontuur. Een magische ervaring…

Het eerste Sauna Theater van Europa staat in het hart van Thermen Soesterberg. Een grootse en unieke belevenis waar wellness en theater elkaar ontmoeten. Hier zitten alle zintuigen op de eerste rang. Elke opgieting is een ware show; een verhaal dat prikkelt, verrast en raakt.

 

Groots genieten, intens beleven

In het Sauna Theater is plaats voor maar liefst 180 gasten die op hetzelfde moment de ultieme wellness show beleven. Onze eigen opgieters - en gastopgieters van over de hele wereld - nemen ‘het publiek’ mee in hartverwarmende verhalen, op een plek vol verrassingen.

Het theater loopt voorop en vooruit in techniek. Licht en geluidsshows brengen de verhalen tot leven en prikkelen de zintuigen op elk niveau. Een led-scherm van meer dan 4,5 meter breed neemt de gasten mee naar nieuwe werelden en dimensies. Elke opgietshow is een nieuw verhaal en een onvergetelijke belevenis.

Trakteer je zintuigen op een totaal nieuwe en ultieme wellness ervaring.

Welkom in het Sauna Theater!

Direkt reservieren