Reservieren
i Warum muss ich reservieren?

Nieuwe Pagina-de

Sous Chef (Fulltime)

 

Een bezoek aan wellnessresort Thermen Soesterberg draagt bij aan een bewuste levensstijl. Gasten genieten er van een dag ultieme ontspanning in de sauna’s, zwembaden, beauty- en rustruimtes, en van heerlijk, gezond eten in de restaurants. De keuken gebruikt zoveel mogelijk eerlijke, verantwoorde en verse ingrediënten.

Wij hebben plek voor een enthousiaste en zelfstandige Sous Chef voor de keuken in ons wellnessresort. Als Sous Chef ben je de rechterhand van onze Chef Kok en vervang je hem bij afwezigheid. Je ziet toe op de kwaliteit van de gerechten, motiveert het team en werkt operationeel mee. Je werkt met begrotingen voor o.a. inkoop en loonkosten en zorgt ervoor dat de targets behaald worden. Daarnaast kom je met (verbeter)voorstellen van gerechten en acties en ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van onze menukaart.

Je staat open voor vernieuwingen op het gebied van ‘wellnessfood’. Samen met je team zet je een uniek culinair wellnessconcept neer.

 

Wat wij van je vragen:

• een afgeronde MBO koksopleiding (niveau 4) aangevuld met relevante cursussen als Sociale Hygiëne en Leermeester

• minimaal drie jaar ervaring als Sous Chef in een grote organisatie

• je bent cijfermatig onderlegd en weet targets te behalen

• je bent innovatief, creatief en komt met verbetervoorstellen

• je bent communicatief vaardig, hebt leidinggevende en coachende capaciteiten en weet je team te enthousiasmeren en motiveren

• je bent stressbestendig en kunt goed organiseren

• Je bent fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar. Thermen Soesterberg is zeven dagen per week van 10:00 tot uiterlijk 23:30 uur geopend, waardoor je niet ieder weekend en iedere avond werkt. Het werken op feestdagen wordt evenredig verdeeld onder het team. Zo heb je naast een prachtige baan ook voldoende vrije tijd.

 


 

Solliciteren?

Mail ons jouw CV en motivatie