Wat wil je reserveren?
Sauna entree Losse beautybehandeling
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
NL

Ons beautycentrum is geopend

Corona- update 26-02-2021

Vanaf 5 maart opent het beautycentrum van Thermen Soesterberg weer. Dit betekent dat je vanaf 5 maart weer een losse ontspannende massage of verzorgende gezichtsbehandeling kunt reserveren. Lees hier meer over de heropening van ons beautycentrum.

 

Alle saunafaciliteiten en onze andere baden blijven helaas tot ten minste 16 maart 2021 gesloten in verband met de maatregelen tegen het coronavirus. In onze veelgestelde vragen hebben we het één en ander toegelicht.

 

Is een beautybehandeling veilig?

Je kunt met een gerust hart een beautybehandeling of massage boeken. Onze medewerkers houden zich aan de protocollen van de branchevereniging.  

 

Onderdeel is een gezondheidscheck voorafgaand aan de behandeling of massage. Daarnaast vragen wij je vriendelijk om 30 minuten voorafgaand aan je bezoek in te checken, en even af te spoelen in onze doucheruimte. Dit in verband met de hygiëne voorschriften. Een badjas, slippers en een handdoek ontvang je van ons.

 

Tijdens de behandeling dragen onze medewerkers een mondkapje en waar nodig plastic handschoentjes.  Het dragen van een mondkapje tijdens een behandeling is verplicht. Een uitzondering op deze regel zijn gezichtsbehandelingen en hamam. 

Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Onze arrangementen

BEKIJK ARRANGEMENTEN

Maak een keuze.