Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Cadeaubon voorwaarden

De cadeaubon/card gekocht vóór 23 november 2020 kan tot uiterlijk één jaar na uitgifte ingewisseld worden bij Thermen Soesterberg of bij één van de zusterbedrijven (Thermen Bussloo, Thermen Bad Nieuweschans en Thermen Berendonck). Cadeaubonnen gekocht ná 23 november 2020 zijn twee jaar geldig na datum aankoop. Het op de cadeaubon/card vermelde arrangement of de waarde kan in meerderen keren worden besteed en is niet inwisselbaar voor contant geld. Elke verandering in de waarde en/of kenmerken maakt de cadeaubon/card ongeldig. Voor het verzenden van de cadeaubon/cards brengen wij € 3,95 aan verzend- en administratiekosten in rekening. Het is niet mogelijk om met een cadeaubon van Thermen Soesterberg een nieuwe cadeaubon of voucher aan te schaffen. 

Wij geven de mogelijkheid om cadeaubonnen/cards voor arrangementen cadeau te geven. Aangezien onze cadeaubonnen/cards tweejaar geldig zijn kan het zijn dat Thermen Soesterberg in de loop van het jaar de inhoud en/of de prijs van een arrangement wijzigt. Indien het arrangement duurder is geworden, dan dient de meerprijs te worden bijbetaald op de dag van het bezoek. Echter kan er ook voor worden gekozen om de waarde van de cadeaubon/card te besteden aan een ander (of goedkoper) arrangement, zodat er niet hoeft worden bijbetaald.

Cadeaubon/card verlengen

De geldigheid van de cadeaubon staat op de achterzijde vermeld. Mocht het er desondanks toch niet van gekomen zijn om je cadeaubon in te wisselen, dan bieden wij je de mogelijkheid om je cadeaubon alsnog in te wisselen. Je kunt je verlopen cadeaubon tot 6 maanden, na de geldigheid die op de bon vermeld staat, inleveren bij de receptie van Thermen Soesterberg. Hiervoor worden eenmalig administratiekosten in rekening gebracht á € 7,95.

Maak een keuze.