Opgietingen

Verwarmend én verrassend; een echte belevenis

Iedere dag verzorgen onze saunameesters verwarmende én verrassende opgietingen. Weldadige belevingen die jouw bezoek aan Thermen Soesterberg helemaal compleet maken. Een opgieting in de Thermen is een geweldige ervaring. Met een handdoek verspreidt de saunameester warme lucht en geurende etherische oliën door de sauna.

Door de vochtige lucht ga je sterk transpireren waardoor je lichaam en huid worden gereinigd. Je voelt je heerlijk tijdens en vooral ná een opgieting!

Opgietingen bij Thermen Soesterberg

De opgieting, ookwel bekend als Aufguss of Löyly, is een sensationele belevenis. Een echte must voor iedere saunaliefhebber. De opgietingen worden verzorgd door onze saunameesters, die stuk voor stuk tot de top van Nederland behoren. 

Dagelijks staan verschillende opgietingen op ons belevenisprogramma; 

  • Relax opgieting
  • Intense opgieting
  • Thema of showopgieting 

Ben jij al fan van onze opgietingen en saunameesters? Kom dan eens extra lang en veel genieten tijdens een van onze opgietweekenden. 

Thema en show opgietingen

Tijdens een thema of show opgieting nemen we je mee in een beeldend verhaal. Met beeld, animatie, choreografie, geur, geluid en uiteraard heerlijke warmte, prikkelen we je zintuigen. 

Het unieke Sauna Theater is hiervoor speciaal gebouwd. Het heeft alle faciliteiten om je een magische ervaring te laten beleven! 

Traditionele opgietingen

Goodmorning en Goodnight opgieting
Dit zijn ontspannende en rustgevende opgietingen met bijpassende muziek. Heerlijk om je saunadag mee te beginnen of af te sluiten!

Relax opgieting
De relax opgieting is qua temperatuur een milde opgieting. Perfect om te ontspannen!

Intense opgieting
Tijdens deze opgieting laat de saunameester je een nog intensere hitte ervaren dan tijdens de overige opgietingen. De intense opgieting wordt aangeraden aan onze ervaren saunagasten.

Arrangement

Maximaal genieten met onze arrangementen.

Reserveren

Rituelen

Ervaar de bijzondere rituelen.

Reserveren

Maak een keuze.