Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard?
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
NL

Ontspannings- massages

Genieten op z’n puurst

Pure ontspanning en verwennerij, deze speciaal voor Thermen Soesterberg ontwikkelde ontspanningsmassage. Jouw lichaam wordt zachtjes gemasseerd met natuurlijke oliën en je spieren en het onderhuids bindweefsel worden losser. En dat voel je. Door de zachte wrijving met de olie wordt jouw huid aangenaam warm. De bloedcirculatie activeert en je spier- en weefselherstel verbetert.
Een cadeau voor je lichaam!

Meest gekozen

Ontspanningsmassage

35 minuten
  • Druk uitgeoefend op maat / naar wens
  • De gehele achterkant van je lichaam wordt gemasseerd
  • Keuze uit ontspannende of meer stimulerende geuren

Ontspanningsmassage Luxe

50 minuten
  • Druk uitgeoefend op maat / naar wens
  • De gehele achterkant van je lichaam wordt gemasseerd
  • Keuze uit ontspannende of meer stimulerende geuren
  • Meer aandacht voor rug, nek en schouders 
  • Massage voor- en achterkant lichaam

Dit doet de ontspanningsmassage voor jou

Een ontspanningsmassage is genieten op z’n puurst. Het is een zachte en vriendelijke manier om je lichaam te ontspannen. Deze massage geeft je echter meer. Veel meer. Het verzacht (chronische) pijn, maakt spieren soepel, verlicht stress en spanning én zuivert je lichaam. Met zachte druk, verschillende technieken en volle aandacht brengt onze masseur jou en je lichaam in een ontspannen staat. De natuurlijke, geurende oliën voelen heerlijk op je huid en maken het voor jou nog makkelijker om echt te ontspannen.

Het mooie is, wanneer je je lichaam regelmatig een ontspanningsmassage gunt, merk je dat je lichaam je veel teruggeeft. Je immuunsysteem versterkt, je wordt soepeler, stress vermindert, je bent fitter en je krijgt meer energie. Zo zijn er meer voordelen en effecten die ontspanningsmassages jou direct en op langere termijn geven. Wees extra aardig voor je lichaam, ontdek de kracht van ontspanningsmassages.

Wat is een ontspanningsmassage?
Een ontspanningsmassage is een zachte en vriendelijke manier om je lichaam te ontspannen. Deze massage geeft je echter meer. Veel meer. Het verzacht (chronische) pijn, maakt spieren soepel, verlicht stress en spanning én zuivert je lichaam.
Met zachte druk, strijkbewegingen, speciale grepen en niet te vergeten volledige aandacht brengt onze masseur jou en je lichaam in een ontspannen staat. Je spieren en het onderhuidse bindweefsel worden losser. De bewegingen stimuleren je bloedcirculatie en verbeteren het herstel van je spieren en weefsel. Je geest komt helemaal tot rust.

Ja, ik wil een ontspanningsmassage boeken!
Wees extra aardig voor je lichaam en ontdek de kracht van ware ontspanning. Reserveer nu je ontspanningsmassage bij Thermen Soesterberg.

Mindfulness

Onze mindfulness massage brengt je helemaal in het hier en nu.

Mindfulness massage

Ayurvedisch

Aandacht voor de dosha’s en energetische balans.

Ayurvedische massage

Maak een keuze.