Webshop

Thermen Soesterberg zoekt talent!

We zoeken collega's. Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Touch of stone massage

De kracht en warmte van basaltsteen

Helend en diep ontspannend. Onze Touch of Stone massage is een heilzaam cadeau voor je lichaam en geest. Aangenaam warme basaltstenen, natuurlijke soja-olie en de zachte handen van onze ervaren masseur. Samen een weldaad voor je spieren. Je voelt de werking tot diep in je lichaam. Ervaar de kracht van eeuwenoude vulkaanstenen en hedendaagse massagetechnieken.

Dit doet de Touch of Stone massage voor jou

Een hot stone massage is een speciale, eeuwenoude massagetechniek. Na het masseren van een lichaamsdeel plaatst de masseur hier gladde, verwarmde basaltstenen op. Deze diepzwarte stenen komen rechtstreeks uit de natuur. Vaak hebben de vulkaanstenen eeuwenlang in rivierbeddingen vol schone en energieke grondstoffen gelegen. En straks liggen ze op jouw lichaam. Met een aangename temperatuur van ongeveer 45 graden én met hun krachtige, diepe werking.

Volgens oude Indiase verhalen zijn de vier elementen aarde, water, vuur en lucht opgenomen in de basaltstenen. Door de vulkanische oorsprong bevatten het dichte gesteente een hoog percentage magnesium en ijzer, waardoor ze warmte lang vasthouden.

De massage met natuurlijke sojaolie heeft een ontgiftende, reinigende werking op je lichaam. In combinatie met de warmte en het prettige gewicht van stenen ervaar je een waar genot. De stenen helpen je spieren ontspannen en stimuleren de werking van je organen. Ze hebben een extra diepe werking op het bindweefsel. Het resultaat? Je krijgt nieuwe energie, voelt je fitter en je lichaam komt meer in balans.

Ja, ik wil een Touch of Stone massage ervaren!
Laat alles even los en ervaar ultieme ontspanning en warmte met onze Touch of Stone massage. Reserveren kan bij Thermen Soesterberg zowel online als telefonisch.  

 

 

 

Anti stress

Vaarwel stress en drukte van alledag.

Ayurvedisch

Balans, rust en helende energie.

Maak een keuze.