Webshop
Ervaar de show & warmte | Saunatheater | Thermen Soesterberg

Aufguss WK afterparty

Eén week, vanaf 23 okt t/m 30 okt, gevuld met ’s werelds beste saunameesters (top 10 van de wereld), verrassende thema’s en natuurlijk: de allerbeste opgietshows!

Kom jij het ervaren?

bekijk direct

Kontakt der Kontinenten

Boek je een hotelkamer op loopafstand van de Thermen.

bekijk meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Mindfulness Massage

Bewustwording van lichaam én geest

Van denken naar voelen. De mindfulness massage brengt je helemaal in het hier en nu. Laat je gedachten los, kom in contact met je lichaam en met jezelf. Voel de spanning uit je lichaam verdwijnen en kom weer in balans. Deze massage voelt als langzaam ontwaken uit een diepe slaap. Genieten met je volste bewustzijn.

Meest gekozen

Mindfulness massage

50 minuten
  • Brengt je terug naar het hier en nu
  • Voor bewustwording van lichaam en geest
  • Heeft een positief effect op lymfevaten- en hormoonstelsel
  • Inclusief aandacht voor de ademhaling
  • Massage van de gehele achterkant en deel van de voorkant

Mindfulness massage

65 minuten
  • Brengt je terug naar het hier en nu
  • Voor bewustwording van lichaam en geest
  • Heeft een positief effect op lymfevaten- en hormoonstelsel
  • Inclusief aandacht voor de ademhaling
  • Massage van het gehele lichaam

Dit doet de Mindfulness massage voor jou

Stap even uit je hoofd, laat je gedachten voor wat ze zijn. Tijdens een Mindfulness massage brengt onze masseur je weer in contact met je lichaam. Door de aanraking ben je helemaal in het nu en ervaar je het huidige moment. De weldadige bewegingen en zachte druk van de massage maken je bewust van je lichaam.

Aandacht voor het nu en voor je lichaam. Meer hoeft er op dit moment - jóuw moment - niet te zijn. De Mindfulness massage haalt je uit je gedachtenwereld waardoor je zowel lichamelijk als geestelijk ontspant. Daarnaast heeft deze massage een positief effect op de bloedsomloop, het lymfevaten- en hormoonstelsel. 

 

Wat is mindfulness?
In deze veeleisende maatschappij zijn we constant druk. Vaak zo druk dat we vergeten van het moment te genieten. Onze gedachten dwalen af, we laten ons overweldigen door obsessieve gedachten over dingen die gebeurd zijn of dingen die nog moeten gebeuren. En dat leidt vaak tot stress en angstige of sombere gevoelens. Mindfulness, of achtzaamheid, gaat om dat je je volledig bewust bent van wat er gaande is, wat je doet, wat je voelt en waar je bent.

Ja, ik wil een mindfulness massage ervaren!
Luister voor even niet naar je gedachten maar naar je zintuigen. Daarvoor kom je immers naar de Thermen. Maak jouw dag extra compleet en mindful en reserveer nu deze heerlijke massage.

Sauna cadeaubon

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Júist in dit bijzondere jaar, waarin je je vrienden en familie minder vaak hebt kunnen zien dan normaal.

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Maak een keuze.