Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard?
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
NL

Mindfulness massage

Genieten met je volste bewustzijn

Van denken naar voelen. De mindfulness massage brengt je helemaal in het hier en nu. Laat je gedachten los, kom in contact met je lichaam en met jezelf. Voel de spanning uit je lichaam verdwijnen en merk hoe je spieren en gewrichten zich ontspannen. Deze massage voelt als langzaam ontwaken uit een diepe slaap. Genieten met je volste bewustzijn.

Mindfulness massage

35 minuten
  • Brengt je terug naar het hier en nu
  • Voor bewustwording van lichaam en geest
  • Heeft een positief effect op lymfevaten- en hormoonstelsel
  • Inclusief aandacht voor de ademhaling
  • Achterzijde van het lichaam
Meest gekozen

Mindfulness massage

50 minuten
  • Brengt je terug naar het hier en nu
  • Voor bewustwording van lichaam en geest
  • Heeft een positief effect op lymfevaten- en hormoonstelsel
  • Inclusief aandacht voor de ademhaling
  • Massage van het gehele lichaam

Dit doet de Mindfulness massage voor jou

Stap even uit je hoofd, laat je gedachten voor wat ze zijn. Tijdens een Mindfulness massage brengt onze masseur je weer in contact met je lichaam. Door de aanraking ben je helemaal in het nu en ervaar je het huidige moment. De weldadige bewegingen en zachte druk van de massage maken je bewust van je lichaam.

Aandacht voor het nu en voor je lichaam. Meer hoeft er op dit moment - jóuw moment - niet te zijn. De Mindfulness massage haalt je uit je gedachtenwereld waardoor je zowel lichamelijk als geestelijk ontspant. Daarnaast activeert deze massage het zenuwstelsel, de bloedsomloop, het lymfevaten- en hormoonstelsel. 

Wat is mindfulness?
In deze veeleisende maatschappij zijn we constant druk. Vaak zo druk dat we vergeten van het moment te genieten. Onze gedachten dwalen af, we laten ons overweldigen door obsessieve gedachten over dingen die gebeurd zijn of dingen die nog moeten gebeuren. En dat leidt vaak tot stress en angstige of sombere gevoelens. Mindfulness, of achtzaamheid, gaat om dat je je volledig bewust bent van wat er gaande is, wat je doet, wat je voelt en waar je bent.

Ja, ik wil een mindfulness massage ervaren!
Luister voor even niet naar je gedachten maar naar je zintuigen. Daarvoor kom je immers naar de Thermen. Maak jouw dag extra compleet en mindful en reserveer nu deze heerlijke massage.

Hamam

Een oosters ritueel.

Ontspanningsmassage

Of kies een van de ontspanningsmassages.

Maak een keuze.