Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Magnesium Massage

Maak je dagje wellness compleet en geniet van een weldadige massage met magnesium. Ervaar een ontspannende massage waarbij dit heilzame mineraal (magnesium) snel en effectief word opgenomen door de huid. Maximale ontspanning en een heerlijke aanvulling op jouw saunadag.

aantal minuten en prijs
65 minuten
€94,95 p.p.

65 minuten

65 minuten
  • Massage van voor- en achterzijde van je lichaam
  • Geniet van een ontspanningsmassage met een speciale magnesium gel voor een optimale huidopname direct op celniveau
  • Gebruik van speciale magnesium massageolie voor een optimale huidopname direct op celniveau
  • Herstelt bij o.a. spierspanning en -krampen, stress, slaapproblemen en reumatische klachten
  • Brengt zowel lichaam als geest tot rust, werkt stres verlichtend en geeft je nieuwe energie

Dit doet magnesium voor jou

Magnesium behoort tot één van de meest belangrijke mineralen voor ons lichaam. Zo helpt het mineraal tegen een hoge bloeddruk, speelt het een belangrijke rol bij soepele spieren, activeert het de natuurlijke energie in je lichaam én draagt het bij aan je geestelijke veerkracht. Goed voor lichaam en geest dus. En dan hebben we nog niet eens álle gezondheidsvoordelen genoemd…

Een tekort aan magnesium kan daarentegen júist leiden tot vervelende klachten en symptomen en kent grote(re) gevolgen voor je gezondheid. Voel je je al langere tijd uitgeput? Stressvol? Slaap je slecht of voel je je rusteloos? Dan kan het heel goed zijn dat dit de eerste signalen zijn van een magnesiumtekort. Zonder dat jij het misschien direct door hebt. Het is dan ook van belang dat ieder mens voldoende magnesium tot zich krijgt, om zich fit en gezond te (blijven) voelen. Onze unieke magnesium behandelingen helpen je daarbij én onze beauty-experts vertellen je er graag meer over…

Magnesium via de huid

Diepe ontspanning, nieuwe energie, soepele spieren en gewrichten. Het effect van onze magnesium behandelingen is groots. Het is veel meer dan ontspannen en genieten. Waar je normaal gesproken denkt aan het ‘eten’ van magnesium, hanteren wij een veel effectievere manier: het direct toepassen van magnesium producten op de huid. En dan vooral op je voeten, oksels en buik. Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar juist deze lichaamsdelen nemen de magnesium heel doeltreffend op. En, dat is fijn én effectief!

Magnesium is dan ook één van de weinige mineralen die goed doordringt tot je verschillende huidlagen én via de huid direct in je bloedbaan terechtkomt. Een veel snellere, fijnere en doelgerichte manier dus. En dat voel je!

Magnesium en sauna

Magnesium en sauna, een gezonde combinatie. Want door de warmte van de sauna, openen je poriën en wordt de magnesium nóg beter opgenomen. Juist daarom raden onze beauty-experts het sterk aan om voorafgaand aan je magnesium behandeling een kwartiertje te genieten in de infraroodcabine, voor een diepere werking in je spieren en gewrichten.

En transpireer je veel in onze sauna’s? Dat is heel gebruikelijk en juist goed. Alleen door het zweten, verlies je ook meer mineralen als magnesium en zouten. Om dit aan te vullen én om jouw dag vol energie af te sluiten, is een verkwikkende magnesium behandeling een waardevolle aanvulling op jouw dagje ontspanning!

Thermen Cadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Thermen Cadeau

Ontdek meer

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie.

lees er alles over

Maak een keuze.