app afbeelding thermen

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Bamboe gezichtsmassage

Deze eeuwenoude en natuurlijke massage van het gezicht en hoofd zorgt voor ontspanning in lichaam en geest. De masseur gebruikt niet alleen de handen maar ook bamboestokken. Een zeer speciale belevenis die je alleen kunt omschrijven als je het zelf hebt ervaren. Ook het decolleté en de nek en schouders komen aan de beurt. Kom ervaren wat natuurlijke materialen in combinatie met de bijzondere massagetechnieken van onze masseurs doen.

Een eeuwenoude techniek met een ontspannen en vitaliserende werking.

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€79,95 p.p.

50 minuten

50 minuten
  • Massage van 50 minuten van het gezicht en hoofd
  • Ook het decolleté, de nek en schouders worden niet vergeten
  • Gebruik van bamboe en bijzondere massagetechnieken
  • Vitaliserend effect
  • Activeert lymfewerking
  • Zorgt voor rust in lichaam in geest

Beleef de Bamboe massage

Laat je verrassen door het effect van bamboe en de bijzondere massagetechieken van onze ervaren masseurs. Voel hoe de spanning uit je lichaam trekt en de spierknopen verdwijnen. En hoe er energie en kracht voor terugkomt. De Bamboe massage is een bijzondere ervaring die al eeuwenlang wordt toegepast en je zeker eens moet ervaren.

bamboe massage ts

Hoe verloopt de Bamboe massage?

Je hoofd en gezicht worden gemasseerd met bamboestokken. Daarbij worden verschillende massagetechnieken toegepast. Te beginnen met bindweefsel technieken om de doorbloeding te stimuleren en elasticiteit van de huid te bevorderen. De Chinese bamboestokken prikkelen de zenuwuiteinden in je huid en spieren. Ook stimuleren en verwarmen ze je lichaam. De voordelen van deze intense en ontspannende massage? Het zorgt voor mentale en fysieke ontspanning, activeert de lichaamsenergie, heractiveert de bloedcirculatie, zorgt voor minder stress en spanning, ontgift én versterkt het immuunsysteem. Zien we jou binnenkort op onze massagetafel?

Thermen Cadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Thermen Cadeau

Ontdek meer

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie.

lees er alles over

Maak een keuze.