Wat wil je reserveren?
Sauna entree Losse beautybehandeling
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
NL

Harsen

Langdurig haarvrij resultaat

Lycon Precision waxing is dé manier van ontharen. Deze hars op basis van natuurlijke ingrediënten zorgt voor een super glad en langdurig haarvrij resultaat. Haar vanaf 2 mm wordt moeiteloos gewaxt. De hars is verrijkt met aromatische geuroliën, afgestemd op jouw huid en haartype.

Onze harsbehandelingen

Harsen oksels

15 minuten

Harsen bikinilijn

25 minuten

Harsen deel van de rug

25 minuten

Harsen onderbenen of bovenbenen

35 minuten

Harsen gehele rug

35 minuten

Harsen boven- en onderbenen

50 minuten

Lycon Precision Waxing

Maak kennis met Lycon, de crème de la crème onder de waxen! Het assortiment van dit Australische merk levert superieure resultaten en wordt wereldwijd in de beste spa’s en beauty salons gebruikt.

De producten zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en verrijkt met aromatische oliën. Dit maakt elke behandeling tot een aangename ervaring. De hars kan op een relatief lage temperatuur worden gebruikt. Haartjes vanaf 2 millimeter worden moeiteloos verwijderd. Je profiteert van een verzorgende, hydraterende behandeling voor extra comfort, zelfs op de meest gevoelige huid. Het resultaat is een supergladde, langdurig haarvrije huid. 

Harsen, hoe lang blijven haren weg?
Bij harsen worden de haartjes van het behandelde gebied helemaal uitgetrokken. De haarwortel moet dan opnieuw een haartje gaan maken, waardoor je huid aanzienlijk langer glad blijft dan bij scheren. De haartjes groeien ook veel zachter en fijner terug dan bij scheren.

De haartjes die geharst zijn, blijven rond de drie tot vier weken weg. Maar haren groeien niet allemaal tegelijk. Op het moment van je harsbehandeling bevindt een deel van de haartjes zich in de rustfase. Die haartjes zijn dan niet zichtbaar en worden dus ook niet uitgetrokken. Deze haartjes kunnen eerder boven het huidoppervlak uitgroeien dan de haartjes die wel geharst zijn. Dat is de reden dat je na je eerste harsbeurt vaak eerder weer stoppeltjes voelt. Als je je echter vaker laat harsen, geniet je langer van een gladde huid.

Ja, ik wil een behandeling boeken!
Harsen is een van de meest populaire ontharingsmethodes, zowel voor vrouwen als voor mannen. Neem geen genoegen met minder dan de beste kwaliteit en boek vandaag nog je Lycon wax behandeling bij Thermen Soesterberg.

Geef rust cadeau!

Júist in dit bijzondere jaar, waarin je je vrienden en familie minder vaak hebt kunnen zien dan normaal.

ontdek meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Maak een keuze.