Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard?
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
NL

Manicure

Je handen mogen gezien worden

Echt een cadeautje! Deze heerlijke behandeling voor je handen. Je nagels worden gevijld, verzorgd en gepolijst of gelakt met blanke lak. Natuurlijk met de beste producten van OPI.

Manicure

Manicure

35 minuten
  • handen en nagels ontvetten met Swiss Guard gel
  • handsoak met kompres
  • scrub
  • verzorgen van nagelriemen met nagelriemolie
  • tijdens het inwerken van de olie worden de nagels in model gevijld
  • terugduwen van de nagelriemen
  • handcrème op de handen, welke licht wordt ingemasseerd
  • lakken van de nagels met blanke lak of polijsten van de nagels
Manicure

Manicure behandeling

Een manicure is veel meer dan alleen het vijlen en lakken van je nagels. Het is ook een complete verzorging voor je handen! De behandeling begint met het ontvetten van de handen en nagels met Swiss Guard gel. Vervolgens krijg je een handsoak met kompres, om de huid en nagelriemen zachter te maken. Je handen krijgen een scrubbeurt om dode huidcellen te verwijderen. Dan is het tijd voor het verzorgen van de nagelriemen met nagelriemolie. Terwijl de olie inwerkt, vijlt de beauty specialist je nagels in model. Ze duwt de nagelriemen terug en masseert je handen licht in met een voedende handcrème. Tot slot polijst ze je nagels of lakt ze deze met blanke lak.

Manicure, hoe vaak?

Er is geen regel die voorschrijft hoe vaak je naar de manicure moet. Dat is volledig afhankelijk van je eigen behoeften. Sommige mensen vinden het heel belangrijk om hun handen en nagels in tiptop conditie te houden en gaan elke twee weken (of soms zelfs elke week) naar de manicure. Anderen gaan een keer in de maand. En weer anderen boeken sporadisch een behandeling, als ze zichzelf even willen verwennen. Een manicure is overigens niet alleen voor vrouwen! Ook mannen vinden het tegenwoordig steeds belangrijker om goed verzorgde handen en nagels te hebben.

Ja, ik wil een manicure boeken! Verwen je handen en nagels en boek een manicure bij Thermen Soesterberg! Daarmee maak je je wellness dag helemaal compleet.

Maak een keuze.