Webshop

Thermen Soesterberg zoekt talent!

We zoeken collega's. Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Anti-aging Gezichtsbehandeling

Sea Creation by Babor

De SeaCreation is een lange, exclusieve gezichtsbehandeling waarbij met de fijnste en meest effectieve producten van Babor wordt gewerkt. Je zult zien dat je huid na deze behandeling stralender en jonger is.

Gun jezelf een stralende, jonger uitziende huid

SeaCreation is een exclusieve, extra lange gezichtsbehandeling met de meest fijne en effectieve producten van Babor.

Wat onze SeaCreation gezichtsbehandeling nu zo uniek maakt? Dat zijn de producten die bij deze behandeling worden gebruikt. Deze bevatten onder andere Babor thermophilus. Dit thermoactieve micro-organisme leeft in de diepzee van de Guaymas baai. In dit vulkanische gebied is de temperatuur van het water constant aan verandering onderhevig. De Babor thermophilus is echter in staat om moeiteloos zijn DNA aan te passen. Hij beschermt je huidcellen tegen vrije radicalen en stress en optimaliseert de celvernieuwing. Dit is gecombineerd met Glycocéane GP3, één van de meest effectieve anti-aging proteïnen die het huidweefsel verstevigen en de huid zichtbaar strakker maken. Ook het exclusieve green caviar algae extract is toegevoegd. Deze drie ingrediënten hebben samen een bijna magisch effect op de huid!

De SeaCreation producten zijn voor nagenoeg elk huidtype geschikt.

De SeaCreation gezichtsbehandeling
De behandeling begint met een grondige reiniging van de huid. Vervolgens wordt er een masker aangebracht dat de doorbloeding stimuleert en tevens fungeert als een vitaliteitscheck voor de huid; het laat zien op welke plekken de huid behoefte heeft aan extra voeding. Na het masker wordt er een enzymenpeeling aangebracht. Terwijl dit inwerkt worden je handen en armen heerlijk gescrubd met zeezout. Na de enzymenpeeling krijg je vliesmasker. Terwijl dit masker zijn werk doet, worden je handen en armen gemasseerd met de speciaal voor Thermen Soesterberg ontwikkelde SeaCreation crème. Na het verwijderen van het vliesmasker wordt je huid verwend met de door Babor ontwikkelde Effective Touch Massage. Tot slot wordt er een serum aangebracht, dat maar liefst vier keer zoveel werkzame stoffen bevat als een crème. Je huid is als herboren!

Ja, ik wil een SeaCreation gezichtsbehandeling boeken!
Ervaar zelf hoeveel verschil de producten van Babor kunnen maken. Reserveer vandaag nog de unieke SeaCreation gezichtsbehandeling bij Thermen Soesterberg en laat je verwennen door onze beautyspecialisten.

Maak een keuze.