Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Ultiem genieten

Hét meest complete sauna arrangement. Maak jouw dag ontspanning helemaal compleet met een heerlijke 3-gangen live cooking buffet én massage naar keuze van 50 of 65 minuten.

reserveren:
Dag
v.a. €143,90 €124,95 p.p.

Dit ga je beleven:

 • Ontspan in onze hartverwarmende sauna's. 
 • Geniet van de opbloeiende natuur in onze saunatuin.
 • Ervaar onze heerlijk warme bubbelbaden en neem een frisse duik in ons dompelbad of onze zwemvijver. 
 • Geniet van een weldadige massage of behandeling van 50 of 65 min naar keuze*:
  • D-Stress combi behandeling
  • Ontspanningsmassage 
  • Ayurvedische massage
  • Gezichtsbehandeling BABOR Skinovage
  • Gezichtsbehandeling BABOR Cleanformance
 • Geniet van een live cooking lunch- of dinerbuffet

Inclusief deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Van € 143,90 nu slechts € 124,95 p.p.

* Een behandeling van 50 minuten zit standaard inbegrepen in dit arrangement. Wil je genieten van een langere behandeling? Dat kan, tegen een meerprijs. Deze wordt vermeld bij je behandeling-keuze tijdens het reserveren.

Zorgeloos genieten & ontspannen

Wij hanteren dagelijks een maximum aantal gasten. Gewoon, omdat wij het belangrijk vinden dat jij alle rust en ruimte hebt om zorgeloos te genieten en te ontspannen. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

Dit arrangement is geldig op basis van beschikbaarheid. Kom je op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 4,- per persoon.

Word verliefd op de herfst!

Een seizoen om warm van te worden. De herfst. Op koude dagen heerlijk opwarmen in onze weldadige sauna’s en op een mooie najaarsdag nog wat zonnestralen opvangen op onze ruime ligweide. En, een verfrissende duik in één van onze baden of juist opwarmen in onze whirlpools? Ook dat is genieten in deze periode! Doe nieuwe energie op en kom genieten in het najaar.

Wellnesscadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Wellnesscadeau; het relaxte cadeau om te geven én te krijgen

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Maak een keuze.