Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Ultiem genieten

Hét meest complete sauna arrangement. Maak jouw dag ontspanning helemaal compleet met een heerlijke 3-gangen live cooking buffet én massage naar keuze van 50 minuten.

Dit jaar wordt jouw winter extra fijn en zacht. Geniet van de mooie taferelen van de winter in het misschien wel besneeuwde Thermen Soesterberg.

reserveren:
Dag
v.a. €131,85 €109,95 p.p.

Dit ga je beleven:

 • Ontspan en geniet in onze wereldse sauna's. 
 • Genieten van knapperende haardvuurtjes, een sfeervol verlichte saunatuin,
 • heerlijk warme bubbelbaden én een ijskoude, frisse duik in ons dompelbad.
 • Geniet van een weldadige massage of gezichtsbehandeling van 50 minuten naar keuze:
  • Gezichtsbehandeling
  • Ontspanningsmassage
  • Hamam
  • D-stress behandeling
  • Detox massage
  • anti-stress massage
 • Geniet van een 3-gangen live cooking lunch- of dinerbuffet (of upgrade naar een 3-gangen diner á € 10,- p.p.)

Inclusief deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Van € 131,85 nu slechts € 109,95 p.p.

boek direct

Zorgeloos genieten & ontspannen

Wij hanteren dagelijks een maximum aantal gasten. Gewoon, omdat wij het belangrijk vinden dat jij alle rust en ruimte hebt om zorgeloos te genieten en te ontspannen.
Daarom is het 
verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

Dit arrangement is geldig op basis van beschikbaarheid. Kom je op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 3,- per persoon.

onze maatregelen

Winter, de tijd van stilte

Stilte en ruimte. Het past heel goed bij de winter, want dat is bij uitstek hét seizoen waarin veel dingen in de natuur én waarin je zelf tot rust kunt komen. Maak de koude dagen heerlijk warm met heerlijke wellness en saunarituelen. Want júist in dit koude seizoen is wat extra warmte heel goed voor je.

Kom tot rust en ontspan…. beleef de kracht van de amethistrust in de Kristalsauna of beleef spectaculaire showopgietingen in het Sauna Theater. Vergeet de tijd. Ga languit liggen op de heerlijke relaxbedden in onze rustruimte of droom weg en ontdek de kracht en heilzame werking van kruiden in de Kruidensauna. Een moment met jezelf. Bij Thermen Soesterberg draait het om rust én om jou. Laat je omarmen door oosterse sferen en omhelzen door stilte.

reserveren

Wellnesscadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Júist in dit bijzondere jaar, waarin je je vrienden en familie minder vaak hebt kunnen zien dan normaal.

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Maak een keuze.