Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Workshop Ice Guys

Tijdens de drie uur durende workshop bereid jij je lichaam en geest voor op een ijskoud bad, door middel van visualisatie, lichaamsbewustzijn én ademhaling. Uiteraard doe je niet alleen, maar met de begeleiding van de Ice Guys.

Stap uit je comfortzone en verleg je grenzen. Ervaar dé ultieme koude training. Deze workshop bieden we aan in samen werking met Retreats.

Tijdens de workshop is het dragen van badkleding verplicht , buiten de workshop om is het dragen van badkleding niet toegestaan.

23 juni
€135,00 p.p.

Begin je dag...

...met een heerlijk vers kopje kruidenthee. Geef je vervolgens over aan de Ice Guys, voor een grensverleggende workshop. Stap uit je comfortzone, neem het heft in eigen hand én neem regie over je leven met een verfrissend ijsbad. Je voelt je energiek! Kom langzaam en rustig bij na jouw intense ervaring en geniet van een gezonde smoothie. En daarna? Fijn opwarmen en ontspannen in onze heerlijke sauna’s en baden.

Wat ga je beleven?

  • Deelname aan een 3 uur durende workshop van de Ice Guys
  • De hele dag ontspannen in onze hartverwarmende sauna’s en baden 
  • Inclusief een smoothie en een heerlijk vers kopje kruidenthee
  • Inclusief deelname aan ons uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Een extraatje. Van ons, voor jou!

Tijdens de workshop is het dragen van badkleding verplicht, buiten de workshop om is het dragen van badkleding niet toegestaan.

€ 135,- per persoon

Goed om te weten

09.30 uur ontvangst deelnemers
10.00 uur aanvang programma
13.00 uur einde programma

Na afloop kun je uiteraard heerlijk opwarmen en ontspannen in al onze wellnessfaciliteiten.

Heilzame werking van een ijsbad

De ‘Ice Guys Retreat’ gaat niet over één nacht ijs. De heilzame werking van kou in combinatie met ademhalingsoefeningen en afwisseling met de warmte, is immers breed én werkt nog lang door. Door de kou gaat je lichaam in een zogeheten overlevingsmodus, wat een energieboost geeft aan je lichaam en geest. Je voelt je na afloop meer ontspannen, vitaler en als herboren. De extreme kou activeert je afweersysteem en zorgt ervoor dat je bloeddruk en hartslag dalen. Naast een enorme energieboost, kent deze Retreat dus nog meer bijzondere (gezondheids-)effecten:

  • ❄️ Het versterkt je immuunsysteem
  • ❄️ Je geeft je bloedsomloop een flinke boost
  • ❄️ Je leert om je lichaam beter warm te maken
  • ❄️ Er komen gelukshormonen vrij
  • ❄️ Het werkt ontstekingsremmend

De workshop is een veilige workshop die in principe voor iedereen toegankelijk is, maar er zijn enkele situaties waarin je liever niet een ijsbad instapt. Bijvoorbeeld als je zwanger bent of als je last hebt van epileptische aanvallen. Alle uitzonderingsgevallen - ook wel contra-indicaties genoemd hebben we voor je op een rij gezet.

Thermen Cadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Thermen Cadeau

Ontdek meer

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie.

lees er alles over

Maak een keuze.