Webshop
Entree massage

Behandeling zonder sauna?

Wil jij een heerlijke massage óf beautybehandeling zonder sauna? Het is mogelijk bij Thermen Soesterberg!

LEES MEER
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Rituelendag arrangement

Lente! Een seizoen vól nieuwe energie. Genieten van de eerste zonnestralen, terwijl de natuur opbloeit. Tijd om weer op te laden, even stil te staan bij een symbolische periode van vernieuwing en groei én tijd om de kracht van Moeder Natuur te ontdekken met bijzondere, unieke rituelen. Tijdens de Rituelendag op 15 april vieren we samen het begin van dit nieuwe seizoen. Met klankrituelen, meditaties, herbal opgietingen, fijne scrubs en meer…

RESERVEREN:
Zaterdag 15 april
€89,95 p.p.

Dit ga je beleven:

Het voorjaar staat bij uitstek symbool voor een nieuw begin. Het ideale moment om zelf óók frisse en nieuwe energie op te doen. Met dit speciale arrangement heb jij toegang tot vijf exclusieve rituelen die in het teken staan van ‘de kracht van de natuur’ én natuurlijk de lente. Boek dit arrangement en geniet van:

  • De hele dag toegang tot onze sauna- en badfaciliteiten
  • Een heerlijke 3-gangen live cooking lunchbuffet (of tegen meerprijs een dinerbuffet)
  • Exclusieve toegang tot vijf bijzondere, unieke rituelen
  • Een paar keer per dag unieke rituelen in ons Sauna Theater*
  • Inclusief deelname aan ons uitgebreide belevenisprogramma*

Nu vanaf slechts 89,95 p.p.

* Wij bieden een gevarieerd belevenisprogramma, op basis van beschikbaarheid.

Vol energie en (ver)licht het voorjaar in!

De natuur volgt haar eigen ritme. Bij Thermen Soesterberg zie je de winter langzaam overgaan in het prachtige voorjaar. Heerlijk schommelend in een hangmat, ogen dicht tijdens een meditatie in de Yurt , met alleen de vogelgeluiden op de achtergrond. Genieten van de zon en de warmte van onze sauna’s en afkoelen in één van onze baden. Of een fijne wandeling met je slippers door de saunatuin, waarbij de geur van verse kruiden je tegemoet komt.

Tijdens de Rituelendag op 15 april vieren we samen met jou de komst van de lente. Hét symbool voor een nieuw begin en hét moment om nieuwe inzichten op te doen. We verrassen en verwennen je deze dag met bijzondere rituelen die in het teken staan van de kracht van Moeder Natuur. Met prachtige klanken, geuren, meditaties, opgietingen en rituelen als weldaad voor je lichaam én geest. Belevenissen om je hoofd even leeg te maken, je immuunsysteem te versterken en je klaar te maken voor een nieuw seizoen. Lente, een prachtige periode waarin de natuur opbloeit - net als jij!

‘Nature your body, to stengthen your soul’

 

Wellnesscadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Wellnesscadeau; het relaxte cadeau om te geven én te krijgen

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Maak een keuze.