Webshop
Entree massage

Behandeling zonder sauna?

Wil jij een heerlijke massage óf beautybehandeling zonder sauna? Het is mogelijk bij Thermen Soesterberg!

LEES MEER
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Entree met massage

De zon straalt zacht, terwijl de natuur opbloeit. Bij Thermen Soesterberg zie je de winter langzaam overgaan in de prachtige lente. Hier beleef je een seizoen vol nieuwe energie. Kom genieten bij Thermen Soesterberg.

Met dit sauna arrangement inclusief een heerlijke massage of gezichtsbehandeling naar keuze van 50 óf 65 min minuten ga je ultiem ontspannen én gezond de lente in.

Kies jouw arrangement met massage
Dag
v.a. €117,50 €104,95 p.p.
Avond
v.a. €107,50 €99,95 p.p.

Weldadig genieten

 • Ontspan in onze hartverwarmende sauna's.
 • Ervaar onze warme bubbelbaden of neem een frisse duik in ons dompelbad of onze zwemvijver.
 • Geniet van een weldadige massage of behandeling van 50 of 65 min naar keuze*:
  • D-Stress combi behandeling
  • Ontspanningsmassage 
  • Ayurvedische massage
  • Gezichtsbehandeling BABOR Skinovage
  • Gezichtsbehandeling BABOR Cleanformance

Inclusief deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Van € 117,50 nu slechts € 104,95 p.p.

* Een behandeling van 50 minuten zit standaard inbegrepen in dit arrangement. Wil je genieten van een langere behandeling? Dat kan, tegen een meerprijs. Deze wordt vermeld bij je behandeling-keuze tijdens het reserveren.

De natuur bloeit op, net als jij!

De bomen krijgen een nieuw bladerdek, het gras en alle struiken tooien zich in de mooiste groene tinten en de narcissen gaan uit hun bol. De natuur bloeit op, net als jij! Ontwaak uit je winterslaap, verwelkom de lente en zet je zintuigen weer op genieten.

De winter is voorbij, dagen worden langer, het zonnetje laat zich weer zien. De hoogste tijd om fris én gezond de lente tegemoet te gaan. Na de koude maanden is je lichaam vermoeid en kan het wel wat warmte en ontspanning gebruiken. Ontspan in de lentezon, werk aan je weerstand. Ga zoveel mogelijk naar buiten, zoek het fijne daglicht op. Júist in het voorjaar is een saunabezoek zo fijn én zo goed voor je. Bereid je lichaam voor op de warmere temperaturen van de zomer, haal een frisse neus in de buitenlucht en doe vitaminen op in de lentezon. Een dagje sauna zorgt niet alleen voor rust en ontspanning, maar óók voor een verhoogde weerstand.

Wellnesscadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Wellnesscadeau; het relaxte cadeau om te geven én te krijgen

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Maak een keuze.