Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

bekijk meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Baden arrangement
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Entree baden met massage

Geldig van 28 april t/m 10 mei 2021

Even een andere omgeving. Weer genieten buiten de deur. Kom baantjes zwemmen in onze heerlijke (buiten)baden en droom weg tijdens een heerlijke, verzorgende gezichtsbehandeling, ontspannende massage of rustgevende ontspanningssessie. Laat je weer volledig in de watten leggen. Geniet van de zomer in eigen land met dit heerlijke arrangement. Beleef pure wellness, óók nu onze sauna’s nog even gesloten blijven.

Entree met massage
€69,50 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Kom baantjes zwemmen in onze (buiten)baden
  • Relax en kom tot rust op onze ruime, zonnige ligweide
  • Ontspan op ons terras met een heerlijk hapje en drankje
  • Geniet van een weldadige behandeling van 50 minuten. Keuze uit: Gezichtsbehandeling, ontspanningsmassage, D-stress combi behandeling, Ayurvedische massage, anti-stress massage of Hamam. 
  • En… ervaar het aangepaste belevenisprogramma met unieke één-op-één rituelen en ontspanningssessies.

Nu slechts € 69,50 p.p.

Dit arrangement is geldig vanaf 28 april t/m 10 mei 2021, op basis van beschikbaarheid.

boek nu

Zorgeloos genieten & ontspannen

Je begrijpt dat we achter de schermen hard aan de slag zijn gegaan om jou als gast, maar ook onze medewerkers, een veilige plek te kunnen bieden. Daarom zal je verblijf bij ons een beetje anders verlopen dan je van ons gewend bent. Maar, met inachtneming van de regels, maken we er samen een veilig én ontspannen verblijf van!

  • We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij - vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren

  • Al onze sauna’s en stoombaden zijn helaas nog steeds gesloten. Jouw (wellness)moment zit dus nu 100% in onze baden, ons (h)eerlijke wellnessfood -met daarbij een verfrissend drankje op het terras, onze relaxte en zonnige ligweide en prachtige tuinen, onze heerlijke beautybehandelingen én in onze speciale één-op-één ontspanningssessies. 

  • Iedere dinsdag is het badkledingdag in ons resort. Op deze dag is het verplicht om badkleding te dragen, terwijl het op andere dagen juist niet is toegestaan. Voel je je meer op je gemak in badkleding? Kom dan op deze dagen bij ons genieten!

onze maatregelen

Entree baden

reserveren

Entree baden met lunch

bekijk

Maak een keuze.