Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

bekijk meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Baden arrangement
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher

Culinair genieten

Geldig van 28 april t/m 10 mei 2021

Zet jouw zintuigen weer op genieten. Kom baantjes zwemmen in onze (buiten)baden, geniet van de zon op onze ligweide én laat je culinair verrassen door onze chefs op ons ruime terras. Geniet van een ontspannen zomer in eigen land met dit heerlijke arrangement. Beleef ultieme ontspanning, midden in de natuur, óók nu onze sauna’s nog even gesloten blijven!

Entree met lunch/diner
v.a. €39,50 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Kom baantjes zwemmen in onze (buiten)baden
  • Relax én kom tot rust op onze ruime, zonnige ligweide 
  • Geniet van een 3-gangen lunch of early dinner op ons terras
  • En… ervaar het aangepaste belevenisprogramma met unieke één-op-één rituelen, zoals buitenmeditaties en ontspanningssessies

Nu vanaf slechts € 39,50 p.p.

Dit arrangement is geldig vanaf 28 april t/m 10 mei 2021, op basis van beschikbaarheid.

boek direct

Zorgeloos genieten & ontspannen

Je begrijpt dat we achter de schermen hard aan de slag zijn gegaan om jou als gast, maar ook onze medewerkers, een veilige plek te kunnen bieden. Daarom zal je verblijf bij ons een beetje anders verlopen dan je van ons gewend bent. Maar, met inachtneming van de regels, maken we er samen een veilig én ontspannen verblijf van!

  • We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij - vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren

  • Al onze sauna’s en stoombaden zijn helaas nog steeds gesloten. Jouw (wellness)moment zit dus nu 100% in onze baden, ons (h)eerlijke wellnessfood -met daarbij een verfrissend drankje op het terras, onze relaxte en zonnige ligweide en prachtige tuinen, onze heerlijke beautybehandelingen én in onze speciale één-op-één ontspanningssessies. 

  • Iedere dinsdag is het badkledingdag in ons resort. Op deze dag is het verplicht om badkleding te dragen, terwijl het op andere dagen juist niet is toegestaan. Voel je je meer op je gemak in badkleding? Kom dan op deze dagen bij ons genieten!

onze maatregelen

Entree baden

reserveren

Entree baden met massage

bekijk

Maak een keuze.